CSN MERIDIAN SUSŢINE PÂNĂ LA APROBARE STATUTUL PERSONALULUI FEROVIAR

În urma demersurilor pe care CSN MERIDIAN prin preşedinte – POPESCU ION le-a făcut la PARLAMENTUL ROMÂNIEI, respectiv la SENATUL ROMÂNIEI la inițiatorii Propunerilor legislative Lege 393/2016 și Lege 407/2016 privind Statutul Personalului Feroviar, s-a urgentat punerea pe Ordinea de zi la şedinţa Comisiei de Muncă a SENATULUI ROMÂNIEI din data de 20.09.2016 a celor două Propuneri Legislative.
Domnul președinte Popescu Ion a precizat pe parcursul zilei de 19.09.2016 președintelui FSTFR – Maxim Rodrigo Gabriel, că a luat legătura cu domnul senator FIFOR MIHAI VIOREL, cu domnul senator FRĂTEAN PETRU ALEXANDRU, cu domnul senator VOCHIȚOIU HARALAMBIE și cu ceilalți senator iniţiatori ai Propunerilor Legislative privind Statutul Personalului Feroviar, pentru a se urgenta punerea pe Ordinea de zi a Comisiei de Muncă din Senatul României a celor două Propuneri Legislative privind Statutul Personalului Feroviar .

SHARE

One Response

  1. Proiectul Statultului Feroviar a trecut de Comisia de Muncă a Senatului României în urma ședinței care a avut loc astăzi 20.09.2016.