Proiectul de Lege privind Statutul Personalului Feroviar a primit aviz favorabil și la Comisia pentru Transporturi şi Energie

Astăzi 07.11.2016  pe ordinea de zi la Comisia pentru Transporturi şi Energie a fost discutat Proiectul de Lege privind Statutul Personalului Feroviar în urma căruia s-a emis Raportul comun suplimentar al celor două Comisii asupra propunerii legislative privind Statutul Personalului Feroviar…vezi aici Raportul Comun Suplimentar

SHARE

14 Responses

 1. Propunere legislativă privind statutul personalului feroviar

  Număr de înregistrare Senat: L407/2016

  22-12-2016 adoptat de Senat (adoptat în condiţiile art.75 alin.(2) teza a III-a din Constituţia României, republicată)

  SARBATORI FERICITE

 2. Descriind , o mica parte, din universul ,, luptatorilor umbra” , figuri de legendamai mult decat istorice , precizarea ca cele povestite nu au legatura cu oameni , procedee si evenimente reale poate parea inutila” Conceptia din aceste doua postari ,la intervale de timp distantate, nu este si a autorului.

 3. Dupa lungi cugetari , fara tranteala ,belenscaia sau alte asemenea , totul afost o diversiune pentru creatorii de capcane deoare ce trebuia si asa , sa cada ei in propiile capcane. ,,VIATA exista fara sprijin : Nicaieri &Nimic comp. Descurcate ia-o asa cum e. Omul normal exista doar cu sprijin . Nu poate trai fara. Dorinta de a trai il face prizonier. Nimeni nu poate fi prizonier cata vreme nu-si teme viata. Viata insa e scurta. Nu-ti lasa prea mult timp pentru a face greseli, nici pentru ale indrepta. D. C. Dincolo de regrete , ars de intunericul noptii, nici varstnic, nici tanar ,nici cunoscut , nici necunoscut , lup singuratic in imparatia oamenilor: D. tru C.tin . Nici mai bun nici mai rau decat omul obisnuit. DOAR INDIFERENT. POTI SA-L INCHIZI , SA-L OMORI. SA-L DOMINI , NICIODATA!!!!!!!!!!!

 4. Eu v-am mai spus parerea mea, dar vad ca de la o vreme , daca nu chiar de la inceputuri cand scriam sub pseudonimul Al Sabach pirat & comp. , am deranjat pe multi dintre voi in special si in special pe P. M. Am sa continui mai tarziu deoare ce nu mai am inspiratie si trebui sa consult un capitol din noua profetie a Sf. Mahmureala , BELENSKAIA, nu-i asa ca si asta sadat cu rusii?

 5. Daca era sa se aprobe se aproba dar nu au avut timp de noi.

 6. am primit promisiunea că pe 15 11 2016 va fi trecut tacit

  1. Va trece tacit de Senatul României și va ajunge în Camera Deputaților unde va fi discutat după alegerile din decembrie 2016, mai exact în anul 2017 …

   1. credeți că legea 284/2010 o vor aplica la anu sau o vor suspenda ?

 7. Da. Eu unul m-am lamurit. Ceea ce se intampla cu statutul nostru , al CFR-ISTILOR,este izbitor de asemanator cu zicala aceea ;Aruncatul PISICII. MULTUMESC PE ACEASTA CALE DOMNULUI POPESCU ION care nea incurajat sa luptam in continuare pentru drepturile noastre . P.S. Stau si ma gandesc cum le va fi celor care cu o rapiditate extra ordinara s-au votat pensii speciale, oare s-au gandit ca va veni si ziua cand s-ar putea sa le dea inapoi de unde le-au luat???????? Asta se cheama CLARVIZIUNE domnilor!!!!!!

  1. dacă se va aproba statutul se va aproga Decretul nr 360 /1976 conform art 58 din L407 (statutul personalului feroviar )