INFORMARE DUPĂ ÎNTÂLNIREA PREȘEDINTELUI CSN MERIDIAN ÎMPREUNĂ CU LIDERII SUS CFR CĂLĂTORI ȘI MINISTRUL TRANSPORTURILOR

În data de 09 octombrie 2017 liderii Sindicatului pentru Unitatea Salariaților CFR Călători (SUS CFR Călători), sindicat ce face parte din Federația Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România (FSTFR), s-au întâlnit cu Ministrul Transporturilor domnul Alexandru Răzvan CUC pentru a-i prezenta  problemele ce vor apare datorită reducerii compensației necesare pentru SNTFC CFR Călători cu 10% ce urmează a se realiza la a doua rectificare bugetară din acest an, precum și trecerea nejustificată a SNTFC CFR Călători din unitate feroviară profitabilă pe primele trei trimestre ale anului, în  unitate feroviară neprofitabilă la sfârșitul anului.

La întâlnirea de la sediul Ministerului Transporturilor, domnul Ion POPESCU – Președintele CSN MERIDIAN, domnul Rodrigo Gabriel MAXIM – Președinte SUS CFR Călători împreună cu liderii  care reprezintă cei peste 3000 de membrii ai SUS CFR Călători salariați ai SNTFC CFR Călători, au înaintat și prezentat domnului Alexandru Răzvan CUC – Ministrul Transporturilor o notă cu revendicări.

Aveți aici … COMUNICATUL DE PRESA al CSN MERIDIAN ce cuprinde și nota cu revendicări

SHARE

5 Responses

  1. Bine ca este SUS CFR CALATORI cu o conducere care a renuntat la multe ,ca sa se ocupe de nevoile reale ale salariatilor CFR Calatori.Bravoooo.

  2. Sistemul Feroviar Romanesc trebuie sa devina eficient din punct de vedere tehnologic si economic si trebuie sa raspunda nevoilor calatorilor. In acest sens Sistemul Feroviar Romanesc are nevoie de o schimbare in organizare si in functionare care sa permita cetateanului sa ajunga mai repede, mai usor, in confort si mai sigur la destinatie .Sistemul Feroviar Romanesc are nevoie de Legea Statutului Personalului Feroviar , de o compensatie reala, de achizitie de material rulant nou, de investitii in infrastructura feroviara, de asigurarea schimbului de generatii la functia de mechanic locomotive si automotor etc. In cazul in care nu sunt asigurate de Ministerul Transporturilor si Guvernul Romaniei aceste nevoi , atunci ceferistii vor fi nevoiti sa participle la Mitinguri de Protest …

  3. Altă perioadă de așteptare. După ce a promis că va rezolva cu statutul, dn. Razvan Cuc a demisionat……
    Film serial. Sfârșitul episodului ???
    VA URMA.

  4. Se va respecta promisiunea făcută de reprezentanții MT la întâlnirea din 28 09 2017 ( pct 2 ) ?

Share:

Alte articole

LA MULȚI ANI

La mulți ani! Fie ca Noul An să vă găsească cu gânduri bune prieteni dragi și să vă rezerve cele mai înalte realizări. Să avem

Read More »