ANSF A AVUT SI ARE REPREZENTATIVITATE PENTRU NEGOCIERE CCM-uri

ALIANŢA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR FEROVIARE a avut şi are reprezentativitate la nivel de sector de activitate terestru şi servicii conexe, chiar dacă în anul 2013 i-a fost atacată de către conducerea SNTFC CFR Călători, iar în anul 2014 de către FNFMC împreună cu AFTF. Deci ca o concluzie, toate părţile semnatare ale CCM-ului au fost împotriva ANSF (reprezentată prin preşedinte MAXIM RODRIGO-GABRIEL) pentru a nu lua parte la negociere spre a-şi reprezenta membri de sindicat ai ANSF. Alăturat vă vom arăta de pe portalul Curţii de Apel Bucureşti hotărârile definitive şi irevocabile la procesele intentate de către SNTFC CFR Călători (vezi aici…) şi FNFMC împreună cu AFTF (vezi aici…).

SHARE

44 Responses

 1. Acum, cand anul 2014 este pe sfarsite si toti isi fac bilantul anului incheiat, sa nu uitam si de sarbatorile crestinesti care se apropie. Sa lasam ura si ambitiile sa dispara din noi, sa devenim mai buni si mai milosi cu aproapele nostru, mai uniti ca numai astfel ne va fi bine! Tuturor ceferistilor de la toare companiile , le doresc un an nou mai bun decat 2014, sanatate, prosperitate,fericire alaturi de familii. ,,CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI” !

 2. Asta-i neajunsul multor Romani,li se pare ca unii stau si altii muncesc si incep discutiile si nu gandesc cum sa procedeze pentru a convinge la mobilizare colectiva pentru progres si reusita, pe toate sectoarele nu numai in activitatea sindicala.Sunt lucruri care sau inteles gresit si sau aplicat la fel de gresit,cum ar fi si obisnuinta unora de a se ascunde dupa aripa Liderului sau sa stea cu gura cascata sa astepte sa vina castigurile in instante sau altele,dar nici vorba de implicare.Asa ca sa-si vada fiecare gunoiul din proprii ochi si nu uitati ca si Rodrigo este un singur OM inainte de toate si nu -I puteti imputa eventualele esecuri numai lui,toti suntem raspunzatori intr-o anumita masura.Va doresc tuturor,sarbatori fericite,alaturi de cei dragi si sanatatate maxima si bunatate.Paul.

 3. Bre expertule, asta ca sa vezi ca sunt foarte apropiat de fstfr, chiar daca nu ma arat fatis, stiu tot ce se misca in federatie, gratie presedintelui Gabi si chiar a fostului instructor care nu merita said au numele. Repede mai sariti la grumazul omului si vreti sa mai scrie pe saitul vostru. Cel putin mecanicul iresponsabil a facuto cu tact (domnul X… asa stiu cal cheama, un om deal nostrum, un mecanic care spune ce gindeste si ce spune), care apropos mai lasatil in pace si nul mai sapati atit, e singurul inafara de Gabi care tine la functia noastra.Vorba ta nul mai vorbiti pe la colturi.
  Daca citeai cu atentie si nu scoteai din context cuvintele mele vedeai ca vam recunoscut si meritele, cresterea micuta de salari si clase. Si da am fost la toate mitingurile fstfr chiar am luat cuvintul itrunul dar pe tine nu team auzit si nu team vazut. Ai stat ascuns de ploaie sau la umbra de soare? Sa vad ai curaj sa publici comentariul meu.
  Pe mine unul nu ma intereseaza ce facilitate aveti voi specialist sau cum va numiti acum, ma intereseaza conditile mele de munca, caviu cu scirba la lucru, salarizarea si soarta cfr calatori ca nu vreau ca copilul meu sa zica, tati ceai lasat in urma?
  Inainte sa te iei de mine trebuia sa stai drept si in fatal u Dorobantu, nu sa te faci mic cind se lua de fstfr de Gabi.
  Vorba lu mecanic iresponsabil parerea mea conteaza. Si numai ai redactat cu serviciu maxim restul a gindit Gabi.

  1. No comment… Daca zici ca esti asa informat de la Gabi, intreaba-l pe el cum am stat in fata lui Dorobantu. Mda, cum zici tu, a gandit Gabi, eu ca mecanic care am facut servici cam pe aproape jumatate din magistrale, chiar ca nu am stiut ce sa fac si nici sa gandesc… Parerea mea conteaza!

 4. D-le mecanic altul decat iresponsabil , ai oservat bine dar trebuie sa-ti spun ca la nivel de conducere FSTFR, liderii sunt angrenati in proiectul SUS Calatori. Un proiect indraznet, care a fost cerut de membrii de sindicat, nemultumiti de conducerile alese ale federatilor si care-si doreau unirea sindicatelor, federatilor sub o singura “umbrella,,. Este un proiect de lunga durata (cel putin pe SNTFC CFR Calatori SA)dar datorita unor lideri de sindicate, care nu inteleg legea in primul rand(62/2011 si care nu va fi schimbata de politicienii nostri, chiar daca confederatile au cerut¬o), unii nu inteleg Statutul SUS Calatori, alti din delasare, acest proiect va dura si mai mult timp pana la finalizare. Concluzia: cu cat vom fi mai multi in acest SUS Calatori, cu atat mai repede vom fi bagati in seama de conducerea SNTFC CFR Calatori SA. Dar pana atunci va prima interesele unor lideri de federatii, pe care foarte multi ii hulesc si ii i….. .
  Intradevar sunt multe laude in comentarii(care uneori nu fac tocmai bine, pentru ca…), dar dupa cum vezi se posteaza si criticile. Nu suntem toti vinovati ca CFR-istul nu mai are curaj sa-si exprime nemultumirile si doleantele.Personal am incurajat membrii de sindicat din FSTFR sa o faca, dar… .
  Dupa cum zicea si titlul din articolul anterior “ALIANŢA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR FEROVIARE a avut şi are reprezentativitate la nivel de sector de activitate terestru şi servicii conexe,,, mult timp pierdut prin instante de FSTFR pentru a se apara , de toate atacurile (spun eu murdare) MC si FML. Sicane pentru ca mecanicul de locomotive si nu numai, sa nu poata fi reprezentat asa cum isi doresc membrii nostrii de sindicat. Din fericire spun eu, mai sunt si institutii in tara asta care-si fac treaba profesionist. Asta nu scuza liderii din CNC de ceea ce ai afirmat d-ta(Iar imi fac prieteni). Sunt de accord cu tine in privinta “dar eu nu mai vad nicio activitate a liderilor si specialistilor in relati sociale ale FSTFR…….. Anul si anii trecuti erau si eram mult mai activi.“ Mea culpa. 2015 va fi iar un an greu din punct de vedere sindical, pentru ca Dorel are dreptate ATENTIE la Master Plan. Ce va urma in urma acestui Master Plan vom vedea (nu sunt curios dar…).
  Concluzia> la treaba ca…. .
  Parerea mea conteaza.

 5. Da Dorele, dar eu nu mai vad nicio activitate a liderilor si specialistilor in relati sociale ale FSTFR. Oare sau dat si ei cu administratia? Anul si anii trecuti erau si eram mult mai activi. Era o placere sa urmaresti saitul. Acum vad numai laude si niciun act adresat administratiei. Oare ni sau inbunatatit conditile de munca? Este cumva un mers de tren mai bun ca anii trecuti?
  De salariu nu mai vorbesc dar oricum fata de ani trecuti,anul asta neau castigat ceva. Putin da ceva.
  Domnilor lideri la treaba carade administratia de noi. Noi va sustinem dar trebuie sa ne sustineti si voi. Sau ati ajus si voi ca m/c si fml?.

  1. Domnul mecanic(altul decat iresponsabil) ce activitate vrei să vezi pe site? Noi nu suntem decat de 2 luni “asa zisi experti”, luni in care am avut de dus o lupta cu colegii nostri din celelalte federații prin instanțe pentru a ne apăra dreptul de reprezentativitate la negocierea CCM-ului, cu cei din conducerea administrației pentru a pune in aplicare asa mult hulitului ACORD (cand una ni s-a spus si alta au facut) prin care sa luăm acea clasă de salarizare, iar din 2015 să revenim la drepturile de călătorie pe care le-am avut(vezi articolul următor). Atâția ani nu am obținut mai nimic, iar cand în sfârșit au început să se miște lucrurile, suntem arătați cu degetul că nu mai facem nimic. Chiar as fi curios domnule mecanic, de câte ori ai fost la mitingurile organizate de FSTFR (mai ales ca stai in capitală, nu ca mine la 500 de km), unde ati fost cand in ultima seara până la ora 23,45 împreună cu Maxim Rodrigo am redactat și trimis prin mail acel proiect de SERVICIU CONTINUU MAXIM ADMIS PE LOCOMOTIVĂ, în care dacă nu intervenea Maxim Rodrigo unde trebuie, trecea cu 5 ore timp inactiv (și cred ca știi care erau consecințele ca drept urmare), etc… Tu știi că noi am refuzat la acordul trecut aceste funcții care nu au fost inventate de noi și pentru noi?… Nu beneficiem de nicio mașină, telefoane, doar simplu fapt că vom fi o perioadă scurtă așa zisi experti, perioadă în care trebuie să ne pregătim pentru negocierile de CCM din luna martie. De ce crezi că ne-a fost contestată reprezentativitatea la ANSF de către administrație și “colegii” noștri de la celelalte federații, scoaterea din AFTF, iar acum ca experți urmăriți(numai noi) la fiecare pas prin programe de lucru, semnat condica la SRTFC-uri, etc…? Chiar crezi că ne iubesc așa de mult și nu mai știu ce să ne ofere? Tare aș vrea ca DNA-ul să-și facă treaba și în rândul organizațiilor sindicale… Si una peste alta, acu “așteptăm” să vedem cu cine stăm la masa tratativelor după instalarea noului președinte, a noului guvern, sfârșitul noului an ce vine, etc. Dacă am tăcut ați zis că nu facem nimic, dacă arătăm ce facem (după cum spui tu că vezi numai laude), ziceți că ne lăudăm… Frumos e să stai în umbră(eventual în fața ecranelor) și să critici că aia nu e bună, ăla nu face nimc, trebuia aia de făcut…etc. Întrun final cred că dacă suntem mai mult cârcotași, în loc să strângem rândurile, putem să ne luăm adio de la mișcarea sindicală (care este prin implicarea tuturor) și să ne merităm soarta.

 6. Cititi:http://www.feroviarul.ro/stiri-feroviare/noutati-feroviare/corespondenta-realizari-sindicale-la-sfarsitul-anului-electoral-2014
  Adevarul gol-golut poate supara, dar tot adevar ramine!
  ANSF asteapta ca cei de la Calatori si Infra, saraciti an de an cu acordul conducatorilor sindicali de la MC si FML care se bateau prin instante sa-i anuleze reprezentativitatea, …sa fie hotariti sa iasa de sub domnia bosilor specialisti experti in minciuni, amenintari, manipulari si vinzari!
  Trezirea…master planul bate la usa!

 7. Mulțumesc mult și lui Costache Marin care a fost prezent la înmormântarea tatălui meu .

 8. Mulțumesc mult lui Dorel , lui Paul Manolescu , lui Liviu Grab și tuturor ce au fost alături de mine în momente mai grele pentru mine .

 9. “Îţi dai seama cu adevarat cât da­to­rezi pă­rinţi­lor nu­mai atunci când ai şi tu un co­pil, iar cind parintii nu mai sunt linga tine realizezi ca nu ai apucat sa-ti platesti datoria…” Nici nu am avea cum sa-i rasplatim pentru ca sunt de nepretuit. Amintirea lor ne ramine mingaiere pentru noi si copiii nostri.
  Sincere condoleante Domnului PRESEDINTE MAXIM RODRIGO.

 10. I- TI MULTUMESC PAUL MANOLESCU CA AI DAT ACEASTA VESTE. POATE NE VOM CUNOASTE CU ADEVARAT CADVA.

 11. DON RODRIGO . Eu am fost si AL SABACH PIRAT &COMP. Tot eu am fost si IVAN TURBINCA SI IN CONTINUARE VOI RAMANE UN LUPTATOR ASA CUM AM FOST EDUCAT DE VIATA DURA PE CARE AM DUSO SI SIMT EU CA O VOI MAI DUCE-O IN CONTINUARE DEOARE CE EU NU AM FOST EDUCAT IN SPIRITUL TRADARII. SPER DIN TOT SUFLETUL MEU CA SA MA TREZESC DIN SOMN LA ORA 4,00 SI SA-TI DESCOPAR LOCALITATEA DE BASTINA SI SA- TI FIU ALATURI CAND DUREREA DIN SUFLET NU TI-O POATE DOMOLI NICI DUMNEZEU CEL INCOCNOSCIBIL SI INDESCRIBIL ASA CUM NICI NICI MIE NU MI-A PUTUT- O POTOLI NIMENI CAND TATA SA DUS CU DUSII. FII TARE OMULE CACI MAI AVEM DE LUPTAT SI NU TREBUIE SA LASAM PAVILIONUL (STEAGUL ) JOS ACUM CAND DEJA MAI AVEM O BATALIE CASTIGATA!!!! AL DVS. NEA MARIN DE LA PERIS !!! DEOAREEOARECE NICI EU NU MAI SUNT SIGUR DE EA IN ACESTE VREMURI TULBURI .

 12. Membrii SMLD PLOIESTI;sunt alaturi de Presedintele FSTFR ,DL Maxim Rodrigo Gabriel la greaua incercare a vietii ,prin trecerea in nefiinta ,a tatalui.Dumnezeu sa-l odihneasca .

 13. Ma Fratilornici acu nu am prea mult timp de lalaiala,cum bine zice fratimiu Marin Galeata mai bine i-as fi spus eu dom profesor GALEATA ca io de la asta invatai doar douo treburi : Sa fumez si sa beau zaibar . Da sa lasam astea si sa trecem la ce vroiam io sa va spui :De la o vreme incoace aparu printre noi onoua specie de ” Sef,, da problema e ca specialu ie ilfovean de-al meu si -l poreclii io Vrajitoru lu Sindicalu care face si el cum facu aia alu Fasui , farmece ,de, da ci-om face noi cu fermecatii om vede noi ca pe la noi pe batatura [pin depou ] nu ie multi . P .S. Pentru lamureala vedeti pa yutube Nea Marin si farmecele.

 14. Se pare că liderii FNFMC şi AFTF nu mai pot de bucurie când au văzut că justiţia “le-a făcut dreptate” şi au reuşit să “excludă” ANSF de la negocierea contractului colectiv.
  NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII !!!!!!!!!!

 15. Marii specialisti experti in pierderi si vinzari de drepturi, manipulare si minciuni de la MC si de la FML prin avocatii platiti din banii fraierilor de cotizanti au contestat in instanta reprezentativitatea ANSF tocmai pe perioada negocierilor. Dupa o prima runda nedecisa, Curtea de Apel Bucuresti le-a dat o lectie in data de 08.12.2014 cind le-a respins contestatia si a dat cistig de cauza ANSF. Deci dupa un an de procese (actiunea a fost introdusa in ajunul Craciunului din 2013 – 24.12.2013-specialistii nu puteau face nici sarbatorile de grija ANSF) care a coincis si cu perioada de negocieri, ANSF are reprezentativitate in continuare, iar liderii ANSF isi vor face datoria gindindu-se cu speranta ca ceferistii se vor trezi si nu vor mai vrea sa ramina spectatori la pierderea locurilor de munca , a coeficientilor de ierarhizare sau a drepturilor de calatorie. toate vindute de specialisti contra CIOLANULUI (totalul bonusurilor,masinilor, salariilor duble si a altor marafeturi) oferite cu generozitate de angajator.
  Gargara cu 2% plus 8% care pina la urma s-a dovedit a fi 3% si cu suplimentul de clase…la calendele din 2015(?) ca ultima realizare…ca ereau prea ocupati cu atacarea ANSF prin instante!
  Ati auzit vreunul din specialistii experti sa faca ceva “gurita” ca nu avem la infrastructura CIM-urile cu toate drepturile specificate (sa nu mai patim ca in primavara cu festivele)? Nici nu o sa-i auziti, tac milc ca le convine situatia….asa se disculpa in fata fraierilor cind spun ca nu au avut ce face atunci cind au semnat pierderile …In realitate pierderea specialitatilor si întoarcerea la munca e sperietoarea lor…nu grija fata de cei multi!
  Colegii din ANSF va asteapta….cind si cu cit vom fi mai multi….la negocieri cu atit se vor imputina din specialisti!

 16. SA FIM SANATOSI SI FAMILIILE NOASTRE CARE NE-AU SI NE TOLEREAZA SI SUSTIN IN LUPTA NOASTRA SINDICALA CORECTA ,PE CARE O DUCEM DE CEVA TIMP IMPOTRIVA INCOMPETENTEI,MINCIUNII, DEZINFORMARII SI DISTRUGERII.MERGEM INAINTE ALATURI DE ANSF SI FSTFR FARA A BENEFICIA DE AVANTAJE IN DEFAVOAREA MEMBRILOR NOSTRI.

 17. Ar mai fi o simpla intrebare :
  Casele de avocatura angajate de distinsii nostri ,,colegii sindicalisti” impotriva ALIANŢA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR FEROVIARE au fost platite din cotizatiile federatiilor reclamante sau din indemnizatiile ,,distinsilor lideri” ???????
  Membrii dumnealor de sindicat poate ar trebui sa stie ..poate la ..primavara va conta..,,prietenii stiu de ce”
  SA FITI DESTEPTI SI FARA FRICA

 18. ,, JUSTITIA A FACUT DIN NOU DREPTATE” ! și în prezent în anul 2014 când i-a fost atacată reprezentativitatea și dreptul de a negocia CCM-urile la nivel de SNTFC,,CFR Călători,,SA și la nivel de CN CF ,,CFR,,SA de către FNFMC împreună cu AFTF. Citiți :
  http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000563693&id_inst=2
  În concluzie : avocatul ANSF – domnul Iordache Bogdan a făcut mai mult decât cei 3 avocați: 2 ai FNFMC și unul al AFTF …

 19. Domnul Paul Manolescu arăta în comentariul său că : ,, Dorește multa sanatate membrilor de sindicat din FSTFR și ANSF, precum si salariatilor CFR care deocamdata din diferite motive nu sunt alaturi de noi in lupta cu : minciuna si incompetenta și să nu uitati că : ANSF si FSTFR vă veghează din umbră si nu tolerează : Mafia. ,, .
  Aș vrea pe această cale să felicit și eu Justiția Română și să le doresc celor din Justiția Română: ,, Multă sănătate,, și ,,La mulți ani!,, pentru că în ceea ce privește FSTFR și în ceea ce privește ANSF :
  ,, JUSTITIA A FACUT DIN NOU DREPTATE” ! …
  Citiți :
  http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000563693&id_inst=2

 20. ALIANŢA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR FEROVIARE a avut şi are reprezentativitate la nivel de sector de activitate terestru şi servicii conexe, chiar dacă în anul 2013 i-a fost atacată de către conducerea SNTFC CFR Călători, citiți :
  http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000462327&id_inst=2
  și chiar după ce în anul 2014 i-a fost atacată reprezentativitatea și dreptul de a negocia CCM-urile la nivel de SNTFC,,CFR Călători,,SA și la nivel de CN CF ,,CFR,,SA de către FNFMC împreună cu AFTF, Citiți :
  http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000563693&id_inst=2

 21. Da ,lauda Justitiei care nu s-a lasat dusa de nas de cei care au contestat ANSF .Contestatia a avut scopul de a distruge FSTFR ,asta este parerea mea.Multumim celor care au umblat in instanta sa apere ANSF si drepturile membrilor nostrii.Doresc multa sanatate membrilor FSTFR ,ANSF si salariatilor CFR care deocamdata din diferite motive nu sunt alaturi de noi in lupta cu ;minciuna si incompetenta.Nu uitati: ANSF si FSTFR va vegheaza din umbra si nu tolereaza Mafia.

 22. Felicitări Justiției Române pentru că: ,, JUSTITIA A FACUT DIN NOU DREPTATE” ! …

 23. Da este foarte adevărat că : ,, JUSTITIA A FACUT DREPTATE” și în cazul contestării reprezentativității Alianței Naționale Sindicale Feroviare (ANSF ) și a decis că Alianța Națională Sindicală Feroviară (ANSF ) a fost și este reprezentativă la nivel de sector de activitate terestru şi servicii conexe.
  Felicitări Justiției Române ! Pentru că: ,, JUSTITIA A FACUT DIN NOU DREPTATE” ! …

 24. Este foarte adevărat că : ,, JUSTITIA A FACUT DREPTATE” și în cazul contestării reprezentativității Alianței Naționale Sindicale Feroviare (ANSF ) și a decis că Alianța Națională Sindicală Feroviară (ANSF ) a fost și este reprezentativă la nivel de sector de activitate terestru şi servicii conexe, chiar dacă în anul 2013 i-a fost atacată reprezentativitatea de către conducerea SNTFC CFR Călători, iar în anul 2014 de către FNFMC împreună cu AFTF.

 25. Domnul Liviu Grab reprezentantul salariaților semnatar al CCM la nivel de SNTFC,,CFR Călători,,SA pe anii 2012-2014 ca reprezentant al salariaților din Ramura Tracțiune comentează și ilustrează situația din perioada a doua a anului 2013 și prima perioadă a anului 2014 astfel : ,,Hărţuiţi(it) din toate părţile pentru a distruge bruma de încredere dată de către membrii noştri de sindicat(aici ma refer şi la perioada în care am rămas singur în gura lupilor ca reprezentant al salariaţilor după ce FSTFR a fost exclusă din AFTF când această organizaţie FSTFR şi-a permis să ceară conducerii SNTFC CFR Călători SA de la acea vreme-manager privat, comisia mixtă patronat sindicate), şi anume prin contestarea reprezentativităţii ANSF de către reprezentanţii administraţiei SNTFC CFR Călători în anul 2013 ,, .
  Justiția și atunci a dispus că excluderea FSTFR din AFTF a fost ilegală . Mai lăsații în pace pe FSTFR …

 26. S-a născut încă o întrebare : ,,Oare toată această luptă a tuturor semnatarilor de CCM îndreptată împotriva ANSF(contestare reprezentativitate, amânare negociere de CCM, etc.) nu dă de gândit nimănui? … ,, .

 27. Domnilor FSTF este singura alianta care nu si-a santajat membri de sindicat sa ramana sau sa se inscrie cu forta in sindicat cum au facut cei de la miscare comercial sau celalalt sindicat din depou BC . Sper sa inteleaga pana la urma si acesti lideri ai acestor sindicate ca numai prin unitate sindicala vom putea lupta cu acesti maga corupti ai societati ajunsi in functii de conducere si care trateaza societatea civila ca pe propria lor mosie .

 28. După ce am trecut prin experienţa unei umilinte pusă la cale de către aşazişii colegi ai noştri ce au pactizat cu diavolul, se vede că Justiţia funcţionează la standardele pentru care a fost creată. Hărţuiţi(it) din toate părţile pentru a distruge bruma de încredere dată de către membrii noştri de sindicat(aici ma refer şi la perioada în care am rămas singur în gura lupilor ca reprezentant al salariaţilor după ce FSTFR a fost exclusă din AFTF când această organizaţie FSTFR şi-a permis să ceară conducerii SNTFC CFR Călători SA de la acea vreme-manager privat, comisia mixtă patronat sindicate), şi anume prin contestarea reprezentativităţii ANSF de către reprezentanţii administraţiei SNTFC CFR Călători în anul 2013 şi de către cele două federaţii FNFMC împreună cu AFTF în anul 2014(colegi de negociere a CCM-ului care spun că apără interesele salariaţilor), conducerea ANSF reprezentată de preşedinte Maxim Rodrigo Gabriel a trebuit să facă faţă acestor uneltiri diabolice. Prin minciună au încercat să discrediteze ANSF până şi în faţa justiţiei (despre neadevărurile împrăştiate în teritoriu ce să mai zicem), dar mă bucur că până la sfârşit “JUSTIŢIA A FĂCUT DREPTATE”. Ce pot să le transmit tuturor colegilor, să discearnă bine care este adevărul şi să urmărească cine sunt cei care le vor binele. Oare toată această luptă a tuturor semnatarilor de CCM îndreptată împotriva ANSF(contestare reprezentativitate, amânare negociere de CCM, etc.) nu dă de gândit nimănui? …

 29. Poate incepusem sa imi pierd speranta vazand ca minciuna este mai usor sa fie crezuta ca un adevar dar azi pot sa spun ,, JUSTITIA A FACUT DREPTATE” .
  Singura in fata caselor de avocatura ANSF A REINVIAT.
  SUNTEM SI VOM RAMANE ALATURI DE MEMBRII NOSTRI DE SINDICAT, DECI CONTINUATI SA FITI ALATURI DE ANSF SI VOM FI MAI MULTI SI MAI PUTERNICI.

 30. Toate părţile semnatare ale CCM-ului 2012-2014 de la SNTFC,,CFR Călători,,SA ( prima data în 2013 conducerea SNTFC,,CFR Călători,,SA și a doua oară în 2014 conducerile FNFMC și ale AFTF ) au fost împotriva ANSF reprezentată prin preşedinte MAXIM RODRIGO-GABRIEL, pentru ca ANSF să nu poată lua parte la negocierea CCM-rilor de la Unitățile Feroviare de Stat spre a-şi reprezenta membrii de sindicat ai ANSF.

 31. Am auzit că în data de 09.12.2014 în jurul orei 9.30, FMI se întâlnește cu conducerile unităților feroviare de stat la sediul Ministerului Transporturilor .

 32. Unii reacționează prin dezinformări pentru că altă explicație logică a dezinformărilor ce se fac în ultimul timp și în prezent despre ANSF, despre conducerea ANSF și despre liderii din sindicatele afiliate la ANSF nu o cunosc .

 33. ALIANŢA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR FEROVIARE a avut şi are reprezentativitate la nivel de sector de activitate terestru şi servicii conexe și are dreptul de a negocia CCM la nivel de SNTFC,,CFR Călători,,SA, la nivel de CN CF ,,CFR,, SA și la nivel de SNTFM,,CFR Marfă,,SA.

 34. Citeam un afiș intitulat ,, ATENȚIUNE !!! ,, CĂTRE STIMAȚII COLEGI CE SUNT MEMBRII DE SINDICAT LA SINDICATUL PENTRU UNITATEA SALARIAȚILOR CFR CĂLĂTORI ( S.U.S. CFR CĂLĂTORI ) și să știți cei care ați scris afișul că presiunea este a salariaților SNTFC,,CFR Călători,,SA care vor să devină membrii în SINDICATUL PENTRU UNITATEA SALARIAȚILOR CFR CĂLĂTORI ( S.U.S. CFR CĂLĂTORI ) și nu invers …

 35. Federatia M/C – Fratica,Catila, Mare, Istrate si AFTF -Mantescu, Moraru, organizatii sindicale conduse de lideri in functie activi ,unii avind conditii de pensionare, manipuleza folosind minciuna in continuare.
  Dupa ce au decis sa atace reprezentativitatea ANSF ( afectind activitatea acesteia chiar in timpul negocierilor) cheltuind banii pe cite trei avocati cu speranta ca vor ingenunchea ANSF-ul.
  Acum, cind justitia le-a aratat micimea caracterului lor RESPINGINDU-LE CONTESTATIILE SI DIND CISTIG ANSF, continua sa minta si sa se lege de fostii lideri pensionari (care i-au protejat si pus la conducere) sau de actualii lideri de la ANSF ( care nu vor sa uite ca trebuie in primul rind sa-si reprezinte colegii si drepturile lor , nu pe cele ale unei gastii de lideri).
  Vazind ca nu au avut “succese” in desfintarea reprezentativitatii unei organizatii sindicale (partenera de negocieri) si ca “fraierii de cotizanti” (asa cum sunt numiti in discutiile dintre ei) incep sa se uneasca sub diverse forme din care acesti indivizi sunt exclusi, trec la alt nivel : striga hotul sa nu fie vazuti ei, striga despre toti cei cu care pina mai ieri le carau servieta si cafeaua, improasca cu noroi pe toti cei care nu sunt de acord cu ei, nu le mai pasa de nimic decit de PASTRAREA CIOLANULUI !
  Asta e oful lor cel mai mare, cum sa fie alungati de la “festinul” cu care au fost obisnuiti tocmai de cei care acum sunt blamati (Fratica , Catila, Mare sau Mantescu nu au fost “promovati” de acum hulitul Molea?)
  Le lipsesc argumentele in ascunderea miciimii lor si regurg la ultimele varianta: isi contesta pina si ” originile protectoare” !
  De la asemenea personaje se asteapta realizari sindicale si recistigari de drepturi pierdute tot de ei!

 36. Citeam un afiș intitulat ,, ATENȚIUNE !!! ,, CĂTRE STIMAȚII COLEGI CE SUNT MAMBRII DE SINDICAT LA SINDICATUL PENTRU UNITATEA SALARIAȚILOR CFR CĂLĂTORI ( S.U.S. CFR CĂLĂTORI ) afiliați la ALIANȚA NAȚIONALĂ SINDICALĂ FEROVIARĂ REPREZENTATĂ prin PREȘEDINTE MAXIM RODRIGO GABRIEL și Președinte Onorific Molea Ion și vreau să vă spun că am rămas surprins neplăcut de acest afiș și de cei care l-au conceput…

 37. Citeam un afiș intitulat ,, ATENȚIUNE !!! ,, CĂTRE STIMAȚII COLEGI CE SUNT MAMBRII DE SINDICAT LA SINDICATUL PENTRU UNITATEA SALARIAȚILOR CFR CĂLĂTORI ( S.U.S. CFR CĂLĂTORI ) afiliați la ALIANȚA NAȚIONALĂ SINDICALĂ FEROVIARĂ REPREZENTATĂ prin PREȘEDINTE MAXIM RODRIGO GABRIEL și Președinte Onorific Molea Ion, afiș prin care se întrebau membrii de sindicat ai S.U.S. CFR Călători ,,cum își explică faptul că domnul Molea Ion a fost dat deoparte de la conducerea Federației Naționale Mișcare Comercial pentru deserviciile aduse mișcării sindicale ??? ,, păi din câte știm noi salariații de la SNTFC,,CFR Călători,,SA ce suntem membrii de sindicat ai sindicatului S.U.S. CFR Călători , domnul Molea Ion a fost Președintele Federației Naționale Mișcare Comercial și cum poate spune cineva că un Președinte de la Federația Națională Mișcare Comercial a fost dat deoparte de la conducerea Federației Naționale Mișcare Comercial pentru deserviciile aduse mișcării sindicale ??? Despre ce deservicii vorbiți ??? Aveți curajul să vă scrieți și numele cei care denigrate ??? Și nu înțeleg de ce îl acuză cineva pe domnul Rodrigo că acesta l-a numit Președinte Onorific la A.N. S.F. tocmai pe domnul Molea Ion ??? Dacă domnul Molea Ion a fost primul Președinte al ANSF nu trebuia să fie Președinte Onorific al ANSF când a ieșit la Pensie ??? Domnul Rodrigo este Președintele actual al ANSF și cei care îl denigrează pe el și pe ANSF nu ne interesează … Și da am stat și am reflectat cum ați cerut cei care îi contestați pe ANSF și am ajuns la concluzia că vreau și noi cei din S.U.S. CFR Călători vrem să mergem mai departe cu ANSF, aceștia sunt singurii care vreau cu adevărat să ne reprezinte la negocieri și care sunt singurii care ne pot reprezenta interesele…

 38. Citeam pe același afiș intitulat ,, ATENȚIUNE !!! ,, ADRESAT CĂTRE STIMAȚII COLEGI CE SUNT MEMBRII DE SINDICAT LA SINDICATUL PENTRU UNITATEA SALARIAȚILOR CFR CĂLĂTORI ( S.U.S. CFR CĂLĂTORI ) că li se comunica că domnii Maxim Rodrigo Gabriel și Moldovan Marius își urmăresc scopul lor , nicidecum binele dumneavoastră, într-un cuvânt vreau prin orice mijloace să poată participa la negocieri pentru că altfel își pierd obiectul muncii.
  Acum citesc pe Portal Instanțe la Curtea de Apel București în Dosarul nr. 41357/3/2013 că deși reprezentativitatea ANSF a fost contestată de FNFMC și de AFTF în 2014 , dar și de SNTFC,,CFR Călători,,SA în 2013, ANSF a triumfat din nou spre disperarea celor din FNFMC și AFTF …
  ANSF a avut și are REPREZENTATIVITATE și este la NEGOCIERILE ccm-urilor .
  Trăiască INSTANȚA din ROMÂNIA !!! TRĂIASCĂ dreptatea !!!

 39. Citeam un afiș intitulat ,, ATENȚIUNE !!! ,, CĂTRE STIMAȚII COLEGI CE SUNT MEMBRII DE SINDICAT LA SINDICATUL PENTRU UNITATEA SALARIAȚILOR CFR CĂLĂTORI ( S.U.S. CFR CĂLĂTORI ) afiliați la ALIANȚA NAȚIONALĂ SINDICALĂ FEROVIARĂ REPREZENTATĂ prin PREȘEDINTE MAXIM RODRIGO GABRIEL și Președinte Onorific Molea Ion, afiș prin care se aducea la cunoștință că dreptul la reprezentativitatea ANSF și implicit a S.U.S. CFR Călători prin domnul RODRIGO la negocieri a fost pierdută în instantă.
  Acum citesc pe Portal Instanțe la Curtea de Apel București în Dosarul nr. 41357/3/2013 că deși reprezentativitatea ANSF a fost contestată de FNFMC reprezentată prin Președinte Frățică Gheorghe și 2 avocați și de AFTF reprezentată prin Președinte Măntescu Iulică și un avocet, totuși se respinge contestația FNFMC și cererea de intervenție accesorie a AFTF împotriva ANSF reprezentată de Președinte Maxim Rodrigo Gabriel și un avocat și deci Alianța Națională Sindicală Feroviară (ANSF ) a rămas cu reprezentativitatea la Sector de Activitate Terestru și Servicii Conexe și cu dreptul de a negocia CCM la nivel de SNTFC,,CFR Călători,,SA, la nivel de CN CF ,,CFR,, SA și la nivel de SNTFM,,CFR Marfă,,SA.