Discutarea privind Proiectul Statutului Personalului Feroviar amânată!!!

După ce Doamna senator Câmpeanu Mariana la şedinţa din plenul SENATULUI în data de 26.09.2016 a luat poziție de retrimitere a propunerii legislative privind STATUTUL PERSONALULUI FEROVIAR la cele două Comisii pentru o săptămână, în data de 24.10.2016 proiectul Statutului Personalului Feroviar a primit din nou aviz FAVORABIL la Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială. Astăzi 01.11.2016  pe ordinea de zi la Comisia pentru Transporturi şi Energie ar fi trebuit discutat Proiectul de Lege privind Statutul Personalului Feroviar, dar datorită neîndeplinirii cvorumului aceasta a fost reprogramată şi pusă pe ordinea de zi pentru şedinţa din data de 07.11.2016.

SHARE

6 Responses

  1. Pana aici totul pare bine si foarte promitator ,dar manufacturisti in ale manipularii si diversiuni , se fac ca uita sau chiar au uitat, datorita faptului ca la puterea si averile acumulate ei cred ca pot sa ne considere ,,goimi”, tradus din ebraica in romana ar veni ; orice numai om nu. Este problema lor ca ne cred asa. Mie unul nu-mi pasa deoarece am iesit deja la lupta mai demult sub diferite pseudonime si voi continua lupta chiar si panain ultima secunda avieti daca va fi cazul . Sper din toate puterile mele sa nu mai fie cazul cat mai curand ,poate cei numiti mai sus se vor trezi din betia puteri si a averilor acumulate si vor renunta la pensiile speciale si ne vor lasa si pe noi sa traim ceva mai omeneste . Sunt ferm convins ca speranta mea va pare utopica , dar nu trebuie sa uitam ca visatorii au cucerit multe in lume ,daca sepoate spune asa , si aceasta cu puterea spiritului ,asa cum bine zice un OM in versurile sale; Cefaci ostean cuspada rupta In fata cruzilor dusmani ? Ce fac, arunc privirea -n slava, Sa smulg secretul cel temut Si din gandirea mea grozava Imi fac sabie si scut!!!

  2. Ma fratimiu, cauta si vei gasi: Pelicula ; Omul cu o mie de fete. P.S. Cinci pentru infern, afost odata, dar in realitate afost doar UNUL. Poate in curand vom da pe ulita gatului cateva capitole din profetiile Sf. Mahmureala. Astept provincia!!!

  3. Crede?cineva?Ca cei ce indeplinesc conditiile de pensionare;dupa Decembrie 2016 ;or sa mai stea la CFR?iN SITUATIA IN CARE SE ABURESTE statutul?????

  4. I-mi cer scuze , dar parca am mai spus , pe mine ma mai incearca neamtul ala Altzheimar , probabil din invidie , caci sunt eu bun prieten cu sf. Mahmureala. Pentru ,,vietatile politice” dedicatie: Stefan Ambrozie -Ruga pentru tara mea.

  5. Eream sigur ca asa se va intampla, deoarece ,, vietatile politice” sant in campanie ,, de toamna” ( la taiat de coceni) si ca atare nu au timp de noi si de statutul cfr – istilor.