SARBATORI FERICITE!

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, FSTFR va ureaza tuturor…

CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!

1499613_613372515385588_1442891796_n

SHARE

33 Responses

 1. Să nu uităm că este un an nou și pentru sindicate și pentru lideri, de aceea o retrospectivă de la ziarul Feroviarul:
  „„Retrospectiva 2013: liderii sindicatelor feroviare si-au batut joc de cotizanti in schimbul bonusurilor primite de la administratie””
  http://www.feroviarul.ro/revista-presei/retrospectiva-2013-liderii-sindicatelor-feroviare-si-au-batut-joc-de-cotizanti-in-schimbul-bonusurilor-primite-de-la-administratie.html
  Fiecare să judece din prizma lui.

 2. Se zvoneste prin targ ca revizorii SC au fost premiati de conducerea CFR CALATORI la sfarsit de an cu prime consistente pt zelul pe care l-au dupus in actiunile de control. Tot zvon este si acela ca cei de pe STFC Bucuresti au primit de la MOS CRACIUN cadou o corectie fizica. Tot zvon este si acela ca marele SMART va devenii un minuscul smart.

 3. Se zvoneste prin targ, ca serviciul SC de pe raza STFC Bucuresti, pentrul zelul cu care isi face datoria fata de inalta poarta, au fost premiati de sarbatori ( le-a fost aplicata o corectie fizica, la un control ), iar marele ,,smart” va devenii ceea ce a fost: un simplu slujbas, un mic si neinsemnat cetatean( in cea mai buna previziune ).

 4. Se zvoneste prin targ, ca serviciul SC de pe raza STFC Bucuresti, pentrul zelul cu care isi face datoria fata de inalta poarta, au fost premiati de sarbatori ( le-a fost aplicata o corectie fizica, la un control ), iar marele ,,smart” va devenii ceea ce a fost: un simplu slujbas, un mic si neinsemnat cetatean( in cea mai buna previziune ).

 5. Prapad la CFR Calatori ?
  Un tren international a luat foc in mers.
  Trenul international Corona, care circula pe ruta Brasov – Budapesta, a fost oprit, ieri seara, in gara Stanceni, judetul Mures…
  Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat ca, in jurul orei 23:00, mecanicul trenului InterRegio nr. 406 Brasov – Budapesta a sunat la Dispeceratul ISU, anuntand ca iese fum de la locomotiva. Trenul a fost oprit in gara Stanceni, din judetul Mures, iar locomotiva a fost decuplata de garnitura de tren.”
  Precis ca nu au ajuns piesele de schimb din PANAMA(achizitionate de Dorobantu) pentru locomotive ?

 6. LA CUMPANA DINTRE ANI UREZ TUTUROR MEMBRILOR FSTFR SI ANSF UN CALDUROS LA MULTI ANI SANATATE FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR PENTRU ANUL CARE VA SA VINA LA MULTI ANI

 7. ACUM LA CUMPANA DINTRE 2013
  SI 2014 UREZ SI EU TUTUROR MEMBRILOR A.N.S.F SI F.S.T.F.R PRECUM SI FAMILIILOR ACESTORA UN CALDUROS ”LA MULTI ANI !!!” ,SANATATE ,FERICIRE ,GANDURI BUNE SI SPERANTA DE MAI BINE PENTRU ANUL CARE VINE !!!. LA MULTI ANI !!!

 8. UN CALDUROS “LA MULTI ANI” UN AN PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE,TUTUROR SINDICATELOR AFILIATE LA FSTFR SI MEMBRILOR SAI ,IMPREUNA CU FAMILIILE LOR. UN 2014 MAI BUN DECIT 2013 DIN PARTEA PRESEDINTELUI SINDICATULUI FEROVIAR DIN TIMISOARA DORU GABOR.

 9. LA MULTI ANI ! cu sanatate,bucurii,impliniri alaturi de cei dragi, tuturor FSTF-ristilor.
  Fie ca anul 2014 sa ne aduca un ALT MANAGER !

 10. Pentru toti cititorii acestui site si catre toti salariatii SNTFC CFR Calatori si catre toti membrii de sindicat ai FSTF Romania, Liderul zonal de sud va ureaza un an nou fericit si La multi ani .

 11. Acum când trecem dintr-un an în altul tuturor cititorilor le doresc” Un an nou mai fericit.La multi ani” si “Sărbători Fericite”!

 12. Tuturor cititorilor le doresc” La multi ani” si “Sărbători Fericite”!

 13. La sfârsit de An Vechi
  Si început de An Nou,
  Când luminile se aprind
  În case si în suflete ,
  Când toată lumea speră,
  Vă urez ca toate visele
  Să devină realitate,
  Într-un An Nou mai bun,
  La multi ani! Sărbători fericite!
  Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

 14. Cu ocazia sarbatorilor de iarna si a Anului nou,va doresc tuturor cfr- istilor multa sanatate ,fericire si un an mai bun.La multi ani.

 15. “Acuzele și avertismentul Ramonei Mănescu

  La doar câteva zile după cheful organizat de Valentin Dorobanțu la Eurohotel București, sute de pasageri au așteptat mai multe ore în frig din cauza unor defecțiuni ale garniturilor de tren. Imediat după aceste întîrzieri, ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a cerut explicații despre acete probleme directorilor de la CFR SA si CFR Calatori, adică de la George Micu și Valentin Dorobanțu. Ministrul Transporturilor a precizat că această situație “este o consecință a managementului defectuos și a lipsei de preocupare atât a consiliilor de administrație, cât și a directorilor celor două societăți de cale ferată”. “Nu este posibil ca timp de patru ore călătorii să înghețeîintr-un tren, în timp ce oamenii cu funcții înalte din aceste societăți stau bine mersi la căldură. Modul în care conducerile celor două companii au tratat această situație ne arată de fapt calitatea slabă a actului de management. Cei din fruntea companiilor au demonstrat că sunt mai degrabă interesați de salariile consistente decât de călători. Această atitudine explică, de altfel, și rezultatele nesatisfăcătoare ale CFR SA și CFR Calatori”, a declarat Ramona Mănescu.”

 16. Managerii CFR SA şi CFR Călători, pe făraş !
  “Managerii privați din CFR SA (Infrastructură) și CFR Călători, au zilele numerate la conducerea celor două companii. Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, care și-a exprimat public în repetate rânduri nemulțumirea față de modul în care managerii înțeleg să conducă cele două societăți feroviare, a trimis o sesizare Ministerului Finanţelor Publice (MFP) cu privire la o serie de nereguli constatate în urma unei analize efectuate asupra respectării prevederilor legale cu privire la guvernanţa corporatistă”
  Pe faras , pe faras dar trebuie sa treaca si pe la DNA , obligatoriu…

 17. Domnilor colegi va urez ” La Multi Ani ” un an nou fericit ,cu mai multe inpliniri materiale si sufletesti decat 2013 sa ne vedem cu bine si voiosi anul viitor.Sarbatori cu bine si serviciu fara evenimente.

 18. Greu, foarte greu de renunțat la ciolan domnule ,,ACARU Paun”, dar poate mai împinși de la spate de cei ,,proști da mulți”, cine știe ce ne rezerevă viitorul?

 19. Sarbatori Fericite si un An 2014 mai bun decat ce a fost 2013 !
  Sa speram ca dezbinarea dintre CFR-isti va inceta si unii lideri de sindicat vor intelege ca numai uniti vom razbate. Sa lase mandria si unele privilegii de-o parte iar daca nu sunt intangibili din punct de vedere moral si material ( corupti si santajabili ) sa se dea la o parte din varful miscarii sindicale incat sa avem puterea de a sta cu, capul ridicat in fata celor care ne conduc institutia care ne umileste.
  La sfarsit de an, noi tragem linie. Am facut sacrificii salariale prin 1 zi de CS si multi mecanici sunt acuzati si sanctionati pe nedrept, de furt de motorina sau consum nejustificat prin masuratorile facute de aparatele ICL pe locomotive care nu au mai vazut un RK de multi ani. In acest timp, managerii nostri cheltuie nejustificat banii pe dotari luxoase dar sa sagandeasca la talpasi, nu o fac macar din respect pentru prostii care pierd nopti, sarbatori si lucreaza in stress maxim.
  ” CFR Marfă, CFR SA şi CFR Călători au cumpărat ilegal autoturisme de lux, pe care le-au cedat ulterior Ministerului Transporturilor prin contracte de comodat. Mai mult, companiile s-au angajat să suporte şi costurile de întreţinere ale maşinilor.

  Citeste mai mult: adev.ro/myaseo

  http://adevarul.ro/news/eveniment/revoltatorcfr-arunca-bani-masini-lux-stabii-transporturi-1_52b871c8c7b855ff56f36de0/index.html

  1. “Găurile negre” CFR Marfă, CFR SA, CFR Călători ţin pe banii lor maşinile şefilor de la Transporturi. Mănescu, pentru Gândul: “Am găsit astfel de contracte, am cerut rezilierea lor, aştept situaţia actualizată”
   “Da, când am venit am cerut companiilor rezilierea contractelor de comodat. Nu toate au fost încă reziliate. Am cerut o situaţie actualizată”, a precizat ministrul.

 20. Sarbatorile Craciunului si ale Anului Nou sa va gaseasca sanatosi alaturi de cei dragi, sa aveti parte de bucurii si impliniri!
  Celor care sunt la datorie in aceste zile de sarbatoare le doresc sa le fie serviciul usor si fara evenimente!
  Fie ca anul 2014 sa fie mai bun decit cel care se sfirseste si sa ne readuca mindria de ceferisti, iar ANSF sa-i uneasca pe toti cei care isi respecta meseria si isi doresc sa le fie rasplatita corect munca depusa!
  LA MULTI ANI!

 21. CRĂCIUN FERICIT! ȘI LA MULTI ANI !Tuturor Ceferiștilor le doresc Sărbători Fericite, sănătate, belșug, spor în toate,numai realizări și cât mai multe împliniri pentru dorințele lor, cât si familiilor acestora. Anul 2014 sa fie anul schimbarii in bine !

 22. Tuturor Ceferiștilor le urez CRĂCIUN FERICIT! ȘI LA MULTI ANI !

 23. Tuturor Ceferiștilor , începând cu membrii de sindicat ai Alianței Naționale Sindicale Feroviare ( ANSF ) ,le doresc Sărbători Fericite, sănătate, belșug, spor în toate,numai realizări și cât mai multe împliniri pentru dorințele lor, cât si familiilor acestora. Vă urez ca anul 2014 sa fie anul schimbarii in bine pentru toti salariatii ceferisti si urez ca anul 2014 sa fie anul schimbarii in bine și pentru conducerile Unităților Feroviare de Stat ! CRĂCIUN FERICIT! ȘI LA MULTI ANI !