SĂRBĂTORI FERICITE!

Colectivul de conducere al F.S.T.F.R. vă dorește SĂRBĂTORI FERICITE alături de cei dragi!

1

SHARE

18 Responses

 1. La Multi Ani.
  Anul 2015 sa va aduca numai bucurii, multa, multa sanatate(ca-i mai buna decat toate), daca se poate multi bani si sa dea Domnul sa fim mai buni ca-n 2014.
  Distractie placuta in noaptea dintre ani, iar celor care sunt de servici: drumuri bune si fara evenimente.

 2. Cu ocazia sarbatorii in amintirea nasterii Mantuitorului, va urez tuturor Sarbatori Fericite!

 3. CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI! SARBATORI FERICITE TUTUROR CFR-ISTILOR, SI PUTERE DE MUNCA IN NOUL AN !

 4. HRISTOS SE NAȘTE! Gânduri de fericire și împlinire pentru toți CFR-iști adevărați în noul an ce vine. LA MULȚI ANI!

 5. Sarbatori Fericite va doreste tuturor SUS CFR Calatori Depoul Satu Mare

 6. CFR-iştii işi recapătă toate drepturile de călătorie începând cu noul an , drepturi de călătorie ce au fost limitate nejustificat în ultimi ani.
  ,,LA MULTI ANI la toți ROMÂNII ! ,, .

 7. Constanța vă urează :– ,,CRĂCIUN FERICIT și LA MULTI ANI la toți cei 1600 membrii de sindicat ai S.U.S CFR CĂLĂTORI !,,
  – ,,CRĂCIUN FERICIT și LA MULTI ANI F.S.T.F.R. și la toți membrii de sindicat ai F.S.T.F.R. ! ,,
  – ,,CRĂCIUN FERICIT și LA MULTI ANI A.N.S.F. și la toți membrii de sindicat ai A.N.S.F.! ,,
  – ,,CRĂCIUN FERICIT și LA MULTI ANI la toți ROMÂNII ! ,, .

 8. La toți cei 1600 membrii de sindicat ai Sindicatului pentru Unitatea Salariaților CFR Călători ( S.U.S. CFR Călători) din FSTFR,, și la TOATE SINDICATELE din FSTFR și la toți membrii de sindicat din FSTFR le doresc : Crăciun Fericit! ,, și cu prilejul noului an vă doresc: multă sănătate, fericire alături de cei dragi și tradiționalul ,,La mulți ani ! ,, .
  La mulți ani și pentru A.N.S.F. !

 9. VÂLCEA urează: – ,,LA MULTI ANI S.U.S CFR CĂLĂTORI !,,
  – ,,LA MULTI ANI F.S.T.F.R. ! ,,
  – ,,LA MULTI ANI A.N.S.F. ! ,,
  – ,,LA MULTI ANI la toți ROMÂNII ! ,, .

 10. Urez tuturor Românilor : ,,Sărbători Fericite !,, și un sincer ,,LA MULTI ANI !,, . Și SIBIUL urează ,,LA MULTI ANI S.U.S CFR CĂLĂTORI !,, și ,,LA MULTI ANI F.S.T.F.R. ! ,, .

 11. Pentru ca urmeaza sarbatorile de iarna, Craciunul si trecerea dintre ani, urez tuturor CFR-istilor si in special lucratorilor de la SNTFC CFR Calatori SA un CRACIUN FERICIT si un calduros LA MULTI ANI.
  Sa dea Domnul ca anul ce vine sa fie un an mai bun, din punct de vedere al sanatatii, in primul rand, al fericirii fiecaruia, al salarizarii dupa munca prestata(asa ar fi normal). Sa de Domnul sa fim mai buni, in adevaratul sens al cuvantului, sa nu ne mai atacam intre noi ca orbii si sa vedem adevaratul ,,dujman,,- administratia. Sicanele dintre sindicate, dupa cum am vazut in anul care tocmai sta sa treaca, nu au dus si nu duc la nimic bun pentru membrii de sindicat. Sper si speram ca anul ce urmeaza sa dea mai multa minte liderilor, mai mult tact, mai multa diplomatie pentru si in folosul celor care i-au ales(locuri de munca, conditi de munca mai bune, salarizare dupa merite).
  Deci, sa fiti fericiti, CRACIUN FERICIT si un calduros LA MULTI ANI iar celor care trebuie sa munceasca, pentru ca asa este la CFR, SERVICI USOR, fara evenimente, DRUMURI BUNE.

 12. Cu ocazia sarbatorilor de iarna,doresc tuturor membrilor FSTFR, printre care și celor 1600 membrii de sindicat ai SUS CFR CALATORI ce sunt salariați ai SNTFC,,CFR Călători,,SA , multa sanatate,fericire ,intelepciune,bunatate sufleteasca. Tot cu ocazia sarbatorilor de iarna, doresc si Administratiei SNTFC,,CFR CALATORI,,SA , celor care au rabdare sa asculte vocea salariatilor un sincer ,,La multi ani! ,, . Atenție mare pentru că noi cei din FSTFR nu vom lăsa SNTFC,,CFR CALATORI,,SA să MOARĂ…

 13. ,,Sărbători Fericite! ,, și ,,La mulți ani ! ,, la toți cei 1600 membrii de sindicat ai Sindicatului pentru Unitatea Salariaților CFR Călători ( S.U.S. CFR Călători) din FSTFR.

 14. Fie ca sarbatorile de Craciun sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Vă doresc să vă bucurati de cadourile mult dorite si de cele mai frumoase clipe împreună cu cei dragi. Sărbători fericite !

 15. ,,Sărbători Fericite! ,, și ,,La mulți ani ! ,, la toți cefriștii !

 16. Cu ocazia sfintelor sarbatori de iarna vreau sa urez tuturor feroviarilor un sincer LA MULTI ANI .

 17. Cu ocazia sarbatorilor de iarna din 2014/2015, doresc tuturor membrilor de sindicat ai ANSF, FSTFR, SUS CFR CALATORI ,dar și la toți ceilalți Ceferiști, precum și la întreaga Administratie a SNTFC,, CFR CALATORI ,,SA și a CNCF ,,CFR,,SA multă sanatate,fericire ,intelepciune,bunatate sufleteasca, precum și ,,Sărbători Fericite,, și un sincer ,,La multi ani ,,.

 18. Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun si a celor dedicate trecerii dintre anii 2014 și 2015, urez tuturor feroviarilor : ,,Sărbători Fericite !,, și un sincer ,,LA MULTI ANI !,, .