CSN MERIDIAN și FSTFR trag un semnal de alarmă asupra crizei de la S.N.T.F.C. “CFR Călători” S.A.

ARF a organizat miercuri, 4 mai 2018, o consultare trilaterală la care au participat reprezentanții ARF, reprezentanții federațiilor sindicale ce au în componența lor majoritatea mecanicilor de locomotivă de călători și de marfă (FSTFR și FMLR), precum și consultanții europeni AECOM contractați de Banca Europeană de Investiții în vederea implementării Proiectului „Sprijin pentru Autoritatea de Reformă Feroviară la achiziția materialului rulant destinat transportul de pasageri”.

Cititi mai departe aici…http://www.csnmeridian.ro/articol/ro/1602/#

sau pe facebook…

SHARE

2 Responses

  1. ,,Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat că, în ultima săptămână a lunii iulie 2018, va avea loc prima rectificare bugetară din acest an şi nu s-a pus problema să nu fie fonduri pentru salarii, dar sunt câteva primării în care e nevoie de asigurarea prioritară a cheltuielilor de funcţionare.,, .
    Cititi:
    http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwist7zissTcAhXFDCwKHRo2ALMQFjAAegQIABAB&url=http%3A%2F%2Fwww.mediafax.ro%2Feconomic%2Feugen-teodorovici-urmeaza-prima-rectificare-bugetara-nu-s-a-pus-problema-sa-nu-existe-bani-de-salarii-17346928&usg=AOvVaw2UFh_yoq44HfGeIrLkp-64

  2. cotizația rămâne 1 % la sindicatul SUS CFR Călători ?