FSTFR ESTE SOLIDARĂ CU ANGAJAŢII SPITALULUI CF 2

Prin adresa înaintată către USSCFR – Sindicatul Sanitas din Spitalul CF 2 Bucureşti, FSTFR este solidară cu sindicatul şi angajaţii spitalului CF 2 … vezi aici.

Citeşte aici mai multe detalii… http://www.certitudinea.ro/articole/dezvaluiri/view/ordin-sri-vrem-20-000-de-metri-patrati-de-la-spitalul-cf-2

SHARE

29 Responses

  1. Ma Fratilor ma, statui io si ma gandii ca nu-i a buna ce se intampla ma,pai cum sa ne ia ma noua S.R.I.-ul spitalul 2 C.F. ca dupa cate stiu io despre unul de pe – aci de la noi de prin sat; M.I.ul are fro trei spitale iar in unul din ele,zice gura lumii aia care nici pamantul no va astupa,ca fuse internat si omul de la noi din sat. Dupa cum va spusei mai sus o tira statui si ma gandii pana ce ma lua Mos Ene in parohia lui si acolea vazui io o ureche cu gura , ca acu zic io ca ar fi bine ca urechea aia cu gura ie tare iute la gandire, si zise urechea aia catre mine: Scoala Marine si scrie ce spusei io acu tie! Si mi-a spus ca undeva in Lumulica noastra, peste o balta mare , ar mai fi un S.R.I. da baiul ie ca io nu stiu sa scriu in straineza,o sa scriu asa cum auzii:Stanford Risars Institut, ce-o mai fi si asta nu-stu da ma tot gandesc sa nu fie ca la jocul ala americanesc cu cartile de-i zice :CACIALMA.

  2. Ma fratilor! Cititi acilea la mine si bagati bine la cap ce va scriu io, ca io va mai scrisei acu ceva timp dar nu ca un oltean de la PERIS ci ca un print Pirat din tinuturi orientale. Si va spusei io atunci ca,,Transformatoras”adicatelea fostul ministru R.F.va primi in dar de laManastirea Sf.DANA o pereche de bratari argintii cu care a mers la Manastirea Gratia. E asta se duse si sa maiduse si altii dupa el care au crezut ei ca C.F.R.-ul ie batatura lor! Zicea bine Fanica ,scuze,Stefan Marinescu,ca S.C.-ul a devenit o forta de represiune, numai ca nea Fanica este cam prea bland cu ei , eu unul le-asi spune GESTAPO plus de asta au pantre ei si pe Oberstrumbanfurer M.D. secondat de o Leutenant pe post de consultant juridic . Ie foarte grav ce se intampla acolo , se fac presiuni asupra celor care ajug pe acolea sa scrie fara a fi asistati de avocati s-au un sindicalist. Legile Firii spun ca astfel de fiinte cu chip uman nu au ce cauta printre NOI ROMANII CU DEMNITATE ! p.s. I-mi pare rau ca TARA NOASTRA NU MA ARE NAVE!

  3. http://www.sanitasbucuresti.ro/comunicat-emis-de-colegii-de-la-uniunea-sindicatelor-din-spitalele-c-f-r/
    “Problemele dezbătute nu s-au oprit doar la neregulile privind activitatea cabinetelor private în acordarea avizelor medicale, multe dintre acestea semnalate frecvent de presă. Au fost discutate punctual abaterile GRAVE de la spitalele CFR din Constanța, Pașcani, Sibiu, Witing și CF2 – București, Timișoara, Cluj și Craiova. Aceste incorectitudini au fost sesizate de sindicate de aproximativ un an de zile, iar multe dintre acestea au fost confirmate şi de controalele efectuate de organele competente, însă cei responsabili din M.T. nu au luat măsuri”.

  4. Ar trebui să-și pună întrebarea Directorii Generali/Manageri Privați/Revizorul General de Siguranța Circulației și toate Servicile SC etc. de la Căile Ferate Române de ce mulți ceferiști gândesc și ei ceea ce Ștefan Marinescu spunea în comentariul său, respectiv că :
    ,, Serviciul SC dintr-un serviciu de indrumare si control a devenit un serviciu de represiune asupra salariatilor. Inca au speranta ca vor scapa de asemenea personaje, iar Calea Ferata va devenii ce a fost o data. ,, .

  5. Ar trebui să retina Directorii Generali/Manageri Privați/etc. de la Căile Ferate Române că mulți ceferiști gândesc ceea ce Ștefan Marinescu comenta, respectiv că : ,, Luare de mita , santaj, coruptie,etc. erau termeni care nu erau cunoscuti de catre salariatii ceferisti, dar a trebuit sa vina niste personaje (directori si altii cu functii de conducere certati cu LEGEA) cu astfel de apucaturi ca sa pateze numele de ceferist. Si aceste personaje care au dus societatile, unde au fost pusi sa le faca profitabile, spre faliment, au gasit vinovatii: salariatii care indiferent ca este viscol, ploi, temperaturi foarte ridicate, vin la serviciu si isi indeplinesc constiincios sarcinile care le sunt atribuite. ,, .

  6. De unde avem noi ceferistii ,,norocul” sau om fi blestemati sa avem parte numai de directori si altii cu functii de conducere certati cu LEGEA ? Luare de mita , santaj, coruptie,etc. erau termeni care nu erau cunoscuti de catre salariatii ceferisti, dar a trebuit sa vina niste personaje cu astfel de apucaturi ca sa pateze numele de ceferist. Si aceste personaje care au dus societatile, unde au fost pusi sa le faca profitabile, spre faliment, au gasit vinovatii: salariatii care indiferent ca este viscol, ploi, temperaturi foarte ridicate, vin la serviciu si isi indeplinesc constiincios sarcinile care le sant atribuite. Serviciul SC dintr-un serviciu de indrumare si control a devenit un serviciu de represiune asupra salariatilor. Inca am speranta ca vom scapa de asemenea personaje, iar Calea Ferata va devenii ce a fost o data.

  7. Și la Spitalul Clinic CF din Timișoara ambulatoriul Arad a fost desființat.
    ,,La Spitalul Clinic CF din Timișoara, ambulatoriul Arad a fost desființat prin hotărârea Comitetului Director și a fostului manager, Ion Cristian Moţ, iar jumătate din spital a fost restituit în natură. Ministerul Transporturilor a fost sesizat dar nu a luat nicio măsură. ,, .
    Citiți mai mult pe :
    http://www.certitudinea.ro/articole/societate/view/cine-sfinteste-si-cine-impute-locul-in-reteaua-spitalelor-cfr

  8. La Spitalul Clinic CF Witing , Managerul Spitalului ,, a mai luat o decizie „istorică”: psihologii să-și plătească singuri slariile! ,, .
    ,,Spitalul Clinic CF Witing are conturile blocate de sindicat pentru neplata drepturilor salariale de către fostul manager, dr. Nicolae Cătălin Dogioiu, drepturi câștigate în instanță în 2012. Actualul manager, dr. Cristian Banu, n-a crezut că se poate întâmpla așa ceva pentru că a primit asigurări în acest sens de la subalternii din camarila sa. Ghinion! – uite că se poate, așa cum s-a putut și la case mai mari. Și se va mai putea, căci managerul a mai luat o decizie „istorică”: psihologii să-și plătească singuri slariile! ,, .
    Citiți mai mult pe :
    http://www.certitudinea.ro/articole/societate/view/cine-sfinteste-si-cine-impute-locul-in-reteaua-spitalelor-cfr

  9. Deși au au avut loc multe proteste de stradă împotriva Managerului Spitalului și deși s-au scris nenumărate articole de presă în legătură cu managementul dezastruos al spitalului, distrugerea continua .
    ,,La Spitalul Clinic CF Constanța, managerul Oprea Dorel refuză să plătească pentru salariați contibuțiile la stat și pierde pe bandă rulantă procesele pivind drepturile salariale. Este însă în grațiile Ministerului Transporturilor care îi achită arieratele. Managerul continuă să toace banii, angajații au salariile diminuate și nu primesc bonuri, iar ministerul nu vrea sa ia măsuri, deși au avut loc multe proteste de stradă împotriva lui și s-au scris nenumărate articole de presă în legătură cu managementul dezastruos al spitalului. ,, .
    Citiți mai mult pe :
    http://www.certitudinea.ro/articole/societate/view/cine-sfinteste-si-cine-impute-locul-in-reteaua-spitalelor-cfr

  10. La Spitalul Clinic CF din Craiova managerul Mogoș Gabriel a făcut pensionări abuzive printre care și a liderului de sindicat, a desființat ambulatoriul Pitești și să nu uităm că managerul, împreună cu tatăl său, Mogoș Dan (șef secție chirurgie la același spital) au clinica privată „Mogoș Med Craiova” . Oare să fie vorba de concurență neloială ???.
    ,,La Spitalul Clinic CF din Craiova situația e și mai gravă. Managerul Mogoș Gabriel a făcut pensionări abuzive, inclusiv a liderului de sindicat, ceea ce a generat procese câștigate în instanță de cei concediați. A desființat ambulatoriul Pitești, lăsînd salariații fără contract individual de muncă pe durată nedeterninată. Pe luna în curs, a anunțat salariații că nu poate să le mai dea decât 50% din salariu, dând vina pe creșterea salariilor cu 100 de lei, pe tichetele de masă câștigate în instanță de salariați, pe cheltuielile cu revenirea la lucru a celor concediați (fără să precizeze că din vina lui au fost concediați) etc. Internările se fac prin cabinetele private ale medicilor (la secția boli interne), nu prin cabinetul din ambulatoriul spitalului. La toată această situație se adaugă (furnizînd totodată și explicația celor de mai sus) faptul că managerul, împreună cu tatăl său, Mogoș Dan (șef secție chirurgie la același spital) au clinica privată „Mogoș Med Craiova”, unde amândoi operează ca medici chirurgi. Clinica este înfloritoare, în timp ce spitalul este aproape în colaps. Acum ar vrea să-l dea în custodia Primăriei Craiova dar, cum aceasta nu are nevoie de încă o piatră de moară, Mogoș Gabriel încearcă să-l paseze Universității de Medicină. Mai bine și-ar da demisia…,, .
    Citiți mai mult pe :
    http://www.certitudinea.ro/articole/societate/view/cine-sfinteste-si-cine-impute-locul-in-reteaua-spitalelor-cfr

  11. Un alt mod de a scapă de un Spital CFR este cel al Managerului Spitalului Clinic Universitar CF Cluj, Silviu Albu, ce a declarat public că vrea să desființeze spitalul și a făcut și demersuri în acest sens.
    Mai trebuie reținut că ambulatoriul Cluj al Spitalului CF are comisie teritorială de siguranța circulației, cabinete de psihologie, cabinet de medicina muncii și cabinete pentru toate specialitățile.
    ,,Managerul Spitalului Clinic Universitar CF Cluj, Silviu Albu, declară public că vrea să desființeze spitalul, în actuala sa denumire și apartenență. Și nu doar declară, dar a făcut și demersuri în acest sens. În primă fază a negociat cu Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uiorenu (dar, ghinion!, acesta a fost între timp, arestat), apoi a făcut presiuni pentru ca Spitalul Județean să preia spitalul fără o fundamentare reală, care să privească și resursele umane, nu numai interesele lor (al său și al doctorului Valentin Munteanu). Managerul uită (sau se face că uită) că Spitalul Clinic Universitar CF Cluj are și la Dej o policlinică. Ce face spitalul Județean cu ea și, mai ales, cu salariații? Mai trebuie adăugat că ambulatoriul Cluj al Spitalului CF are comisie teritorială de siguranța circulației, cabinete de psihologie, medicina muncii, cabinete pentru toate specialitățile, precum și personal TESA. Ce face spitalul Județean cu salariații? În ciuda tuturor acestor aspecte, doctorul Albu continuă să lupte pentru desprinderea spitalului de rețeaua Spitalelor CFR. Luptă, cu alte cuvinte, împotriva ministerului care-l plătește. În mod normal, trebuia să fie demis instantaneu. Numai că și ministerul luptă să scape de spital. Și nu oricum! Ia banii de investiție de la alte spitale și-i dă spitalului CF din Cluj (era să zic Grupului de la Cluj!), pentru ca nu cumva spitalul să aibă datorii, atunci când va fi privatizat. ,, .
    Citiți mai mult pe :
    http://www.certitudinea.ro/articole/societate/view/cine-sfinteste-si-cine-impute-locul-in-reteaua-spitalelor-cfr

  12. Managerul Spitalului General CF din Sibiu i-a desfăcut abuziv contractul de muncă fostului manager ,,care reușise să pună spitalul pe picioare și să refacă integral clădirea policlinicii ,, și iată cum dacă nu se încearcă distrugerea sindicatului pentru că există situații când anterior a fost un alt manager de spital ce a demonstrat că are calități de manager , atunci în această situație se încearcă distrugerea fostului manager care a demonstrat anterior că poate fi un bun manager pentru Spitalul General CF din Sibiu . Este ceva în zona SRTFC Brașov pentru că de curând DNA a reținut Directorul SRTFC pentru șantaj împotriva fostului Director SRTFC Brașov.
    ,,La Spitalul General CF din Sibiu, actualul manager, Popa Marcela, i-a desfăcut abuziv contractul de muncă, medicului de medicină internă dr. Liliana Coldea – fostul manager (care reușise să pună spitalul pe picioare și să refacă integral clădirea policlinicii). Informarea asupra abuzului a fost depusă în timp util la direcția medicală a ministerului dar, cum nimeni nu a luat nicio măsură, s-a ajuns în instanță, unde a câștigat Liliana Coldea. Din păcate, daunele nu le plătește managerul (Popa Marcela), ci spitalul.

    Același manager a desființat cabinetul de psihologie al spitalului (absolut necesar pentru siguranța circulației), pentru a trimite transportatorii la cabinetul său de psihologie profesională, „Popa & Brate”. Tot Popa Marcela a angajat la Spitalul CF Sibiu un neurolog pe un post inexistent în organigramă etc. ,, .
    Citiți mai mult pe :
    http://www.certitudinea.ro/articole/societate/view/cine-sfinteste-si-cine-impute-locul-in-reteaua-spitalelor-cfr

  13. Managerul Spitalului General CF Pașcani, doamna Amariei Mihaela a achiziționat de la firme pirat și supărată fiind pe Sindicatul spitalului condus de Doina Cucoș ce a sesizat Ministerul Transporturilor despre neregulile menționate și ,,pentru a submina rezistența sindicatului condus de Doina Cucoș, directorul medical Constantin Melinte vrea să creeze un sindicat paralel, sub amenințarea pierderii locului de muncă pentru cei care nu intră în sindicatul lui. ,, . A fost un mod asemănător și la SNTFC,,CFR Călători,,SA când a existat Manager Privat în anul 2013, care a semnat personal pe de o parte , contractul de comodat pentru spațiu în Depoul B.C unui nou sindicat ce urma să-și depună actele cu, pe de altă parte, Președintele Sindicatului nou din Depoul de Locomotive București Călători care nu își depusese nici actele de constituire a sindicatului în Instanță etc.
    ,, La Spitalul General CF Pașcani, managerul Amariei Mihaela a achiziționat, de la firme pirat, în loc de oxigen medical pentru pacienți, OXIGEN TEHNIC (folosit la sudurile metalice). Sindicatul spitalului (condus de Doina Cucoș) a sesizat Ministerul Transporturilor, dar raportul corpului de control nu a fost pus în aplicare. Iar pacienții sunt în continuare în pericol. În același timp, pentru a submina rezistența sindicatului condus de Doina Cucoș, directorul medical Constantin Melinte vrea să creeze un sindicat paralel, sub amenințarea pierderii locului de muncă pentru cei care nu intră în sindicatul lui. ,, .
    Citiți mai mult pe :
    http://www.certitudinea.ro/articole/societate/view/cine-sfinteste-si-cine-impute-locul-in-reteaua-spitalelor-cfr

  14. De ce să dispară Spitalul CF 2 ??? Să nu uităm că :
    ,, Spitalul Clinic CF 2 este deja un caz de notorietate națională și chiar internațională, căci canonada permanentă asupra lui, din partea propriului minister, a ajuns și pe masa Federației Mondiale a Sindicatelor și chiar la Comisia de la Veneția. Spitalul reprezintă bastionul cel mai puternic de rezistență împotriva ministerului tutelar, dar și cea mai râvnită redută din întreaga rețea a Spitalelor CFR. Deși sufocat de asedii prelungite și din toate părțile, ceea ce nu-i dă nicio clipă de răgaz pentru dezvoltare, spitalul produce permanent victime în rândurile „atacatorilor”: Constantin Tănase (manager), Adriean Videanu (primar), Valentin Preda (secretar de stat MT ), Daniel Purghel (director Direcție Medicală MT), Relu Fenechiu (ministru MT) etc. ,, .
    Citiți mai mult pe :
    http://www.certitudinea.ro/articole/societate/view/cine-sfinteste-si-cine-impute-locul-in-reteaua-spitalelor-cfr

  15. De ce să dispară Spitalele CFR : ,, Motivul a fost, telegrafic spus, interesul personal sau de grup al acestora, stârnit fie de amplasamentul atractiv al clădirilor acestor spitale (majoritatea construite în centrul orașelor), fie de sursa de cîștig consistentă provenită din serviciile de siguranța circulației. Deci, pentru ca aceste spitale să devină surse de venit pentru mediul privat, ele trebuiau ori falimentate (pentru a fi închise și vândute pe nimic), ori lipsite de exclusivitatea serviciilor medicale de siguranța circulației. Ceea ce s-a și încercat iar parțial s-a și întâmplat.,, .
    Citiți mai mult pe :
    http://www.certitudinea.ro/articole/societate/view/cine-sfinteste-si-cine-impute-locul-in-reteaua-spitalelor-cfr

  16. ,, Dacă nu ar fi existat USSCFR, rețeaua spitalelor din sistemul feroviar era demult oale și ulcele private. De aceea, credem că numele liderilor sindicali din această rețea ar trebui cunoscute:
    Denisa Popovici – Spitalul Clinic CF 2 (președinte al Uniunii)
    Dr. Raluca Olaru – Spitalul Clinic CF 2
    Rodica Niculescu – Spitalul Clinic CF 1 Witing
    Aurelia Popa – Spitalul General CF Galați
    Daniela Grigore – Spitalul General CF Ploiești
    Luminița Mon – Spitalul General CF Brașov
    Livia Tudor – Spitalul General CF Sibiu
    Elena Sălcudeanu – Spitalul Clinic CF Constanța
    Maria Bob – Spitalul General CF Simeria
    Natalia Scăiceanu – Spitalul Clinic CF Craiova
    Doina Cucoș – Spitalul General CF Pașcani
    Dacian Soporan – Spitalul Clinic CF Cluj
    Georgeta Cebuc – Spitalul General CF Drobeta – Turnu Severin
    Silvia Blănariu – Spitalul General CF Oradea
    Mariana Elena Rață – Spitalul Clinic CF Iași
    Lavinia Corina Miron – Spitalul Clinic CF Timișoara ,, .
    Citiți mai mult pe :
    http://www.certitudinea.ro/articole/societate/view/cine-sfinteste-si-cine-impute-locul-in-reteaua-spitalelor-cfr

  17. ,, In ceea ce priveste Cererea de chemare in judecata formulata impotriva Parlamentului Romaniei, cu permisiunea dumneavoastra, avand in vedere ca prezenta constituie informatie de presa, pentru a fi accesibila tuturor categoriilor sociale, explic:
    1. Eu, un simplu cetatean roman, afectat direct de problemele deosebit de grave cu care noi toti ne confruntam zi de zi, generate de impotenta, indiferenta, inconstienta sau rea vointa alesilor nostri, am decis sa analizez, sa identific si sa prezent la un nivel accesibil tuturor categoriilor sociale masuri concrete, cuantificabile si foarte usor de pus in practica pentru solutionarea acestor probleme (majoritatea).
    2. Parlamentul Romaniei, organul reprezentativ suprem al Romaniei, la inceput nici nu a dorit sa ma bage in seama. Mai mult, conform raspunsului indirect oferit initial de catre Consiliul Legislativ, organul de specialitate al acestei institutii, se deduce faptul ca este foarte bine ca romanii sa ramana prosti, sa moara, sa devina hoti, criminali, si asa mai departe. Au realizat “gafa” si au incercat sa remedieze situatia prin intermediul unui al doilea raspuns. Legat de senzatia pe care am simtit-o in relatia cu reprezentantii acestei institutii pe acest aspect, a fost una de trufie, de ingamfare, de a tot stiutori, in conditiile in care “cativa” nu cunosteau nici macar semnificatia termenului “preambul”.
    ……………………………………………………………………………………………………………………………
    3. Avand in vedere situatia creata, e destul de greu sa tolerezi faptul ca oamenii pe care ii platesti si care ar trebui sa se gandeasca la viitorul tau si al familiei tale, nici macar nu vor sa te asculte, si am considerat ca fiind de bun augur sa inaintez spre solutionare aceasta situatie organelor competente, in speta Curtea de Apel Pitesti, Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal.
    In concluzie, foarte pragmatic:
    Pe de o parte avem un cetatean foarte bine intentionat, care doreste si poate sa solutioneze majoritatea problemelor cu care omenii se confrunta, iar pe de alta parte, avem o institutie creata si finantata de catre oameni pentru a solutiona problemele cu care acestia se confrunta si care nu poate sau pur si simplu nu vrea sa solutioneze problemele respective. ,, .
    Citiți mai mult pe :
    http://www.ziuanews.ro/stiri/un-roman-a-dat-in-judecata-parlamentul-romaniei-pentru-ca-duce-ara-de-rapa-146351

  18. Unul dintre cei mai buni lideri de sindicat din toate timpurile-Doamna Doctor Denisa Popovici,președinte USSCFR, așa cum bine sesiza mecanicul (i)responsabil a spus un adevar cunoscut numai de cei din sistemul de transport de călători feroviar și rutier și citez pe Doamna Doctor Denisa Popovici, președinte USSCFR :
    ,, Mecanicii de locomotivă care erau inapţi la CFR sunt acum apţi la trenurile private şi uitaţi ce se întâmplă: nu văd semaforul, uită să ridice bariera. Majoritatea accidentelor care s-au întâmplat pe calea ferată sunt ale firmelor private. Mulţi dintre şoferii implicaţi în accidentele la trecerea de cale ferată spun că nu era semnalizată. Şova a vrut să aducă înapoi spitalele CFR şi să le reintroducă în siguranţa naţională, pentru ca aceasta să se facă în mod obligatoriu instituţionalizat, ca vinovații să poată fi urmăriţi” .

  19. Este un adevar cunoscut numai de cei din sistem.
    “La policlinicile specializate ale Ministerului Transporturilor, şoferii veneau în cadru instituţionalizat, fişele lor erau înregistrate şi, dacă li se depista ceva, indiferent dacă era neurologic, psihiatric, diabet sau accident vascular cerebral ori posibile boli care nu-ţi dau voie să participi la siguranţa circulaţiei, erau declaraţi inapţi. Iar mecanicii de locomotivă care erau inapţi la CFR sunt acum apţi la trenurile private şi uitaţi ce se întâmplă: nu văd semaforul, uită să ridice bariera. Majoritatea accidentelor care s-au întâmplat pe calea ferată sunt ale firmelor private. Mulţi dintre şoferii implicaţi în accidentele la trecerea de cale ferată spun că nu era semnalizată. Şova a vrut să aducă înapoi spitalele CFR şi să le reintroducă în siguranţa naţională, pentru ca aceasta să se facă în mod obligatoriu instituţionalizat, ca vinovații să poată fi urmăriţi” – Denisa Popovici, președinte USSCFR
    Parerea mea conteaza.

  20. Spuneam într-un comentariu anterior că nu pot fi de accord cu faptele pentru care a fost reținut de DNA fostul Director Tracțiune din Centralul SNTFC,,CFR Călători,,SA și că mai mult FSTFR cred că a primit de la fostul Director Tracțiune din Centralul SNTFC,,CFR Călători,,SA reținut în prezent de DNA un fel asemănător de șantaj ca și cel finalizat cu reținerea Directorului SRTFC Brașov, șantaj împotriva căruia nu s-au făcut demersuri de către FSTFR către DNA, dar care a fost cu efecte urâte asupra activității ramurii tracțiune din SNTFC,,CFR Călători,,SA, dar și cu efect de spargere a unuia din cele mai puternice sindicate de la SNTFC,,CFR Călători,,SA, respectiv a SDLBC din FSTFR, sindicat al mecanicilor de locomotive din Depoul de Locomotive București Călători care îl avea angajat pe Președintele SDLBC-Maxim Rodrigo Gabriel care era plătit doar de acest sindicat pentru că de la SNTFC,,CFR Călători,,SA nu mai era plătit deoarece își suspendase activitatea pe perioada cât desfășoară numai activități sindicale pentru SDLBC , FSTFR și ANSF.
    Spuneam într-un comentariu anterior că nu pot fi de acord cu faptele fostului Director Tracțiune din Centralul SNTFC,,CFR Călători,,SA pentru care a fost reținut de DNA și precizez că nu pot fi de acord nici cu unele măsuri luate de fostul Director Tracțiune -domnul Gavriș Teodor ce au avut influențe asupra activității sindicale a SDLBC și a FSTFR, dar personal recunosc că fostul Director Tracțiune din Centralul SNTFC,,CFR Călători,,SA -domnul Gavriș Teodor reținut de DNA a fost și acesta unul din salariații SNTFC,,CFR Călători,,SA (în prezent nu mai este salariat al SNTFC,,CFR Călători,,SA) din categoria celor mai bine pregătiți profesional . Ar trebui să dea de gândit Ministerului Transporturilor și conducerii SNTFC,,CFR Călători,,SA cum de a fost posibil ca unii salariați bine pregătiți profesional ai SNTFC,,CFR Călători,,SA cu funcții importante în conducerea SNTFC,,CFR Călători,,SA să folosească șantajul și alți salariați bine pregătiți profesional ai SNTFC,,CFR Călători,,SA cu funcții importante în conducerea SNTFC,,CFR Călători,,SA să poată fi puși de DNA sub cercetare pentru corupție ??? Și ne întrebăm de ce SNTFC,,CFR Călători,,SA a sancționat disciplinar în ultimii ani masiv salariații cu funcții de execuție și pe cei reținuți de DNA doar i-a promovat ???

  21. Spuneam în comentariul anterior că nu pot fi de acord cu șantajul unui Director asupra celuilalt fost Director (conform instanței-tot Director ) , dar personal recunosc că Directorul reținut pentru șantaj este unul din salariații SNTFC,,CFR Călători,,SA din categoria celor mai bine pregătiți profesional și mai mult din câte știu eu este și unul din Directorii care s-au implicat efectiv și în luarea de măsuri care să ducă la înbunătățirea condiților de muncă ale salariaților Regionalei/Centrului Comercial/Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Brașov …

  22. Așa cum arătam într-un comentariu anterior am aflat cu uimire despre 3 ceferiști ( doi Directori ai SRTFC Brașov ce se luptă pentru funcția de Director folosind unul din ei chiar și șantajul ) și un Director din Central SNTFC,,CFR Călători,,SA -fostul Director Tracțiune în prezent reținut de DNA, pe care îi cunosc foarte bine și pot spune că din punct de vedere profesional sunt foarte buni, dar nu pot fi de acord nici cu corupția și nici cu șantajul unui Director asupra celuilalt fost Director ( conform instanței-tot Director ) , pentru că și FSTFR cred că a primit de la fostul Director Tracțiune reținut în prezent de DNA un fel asemănător de șantaj cu efecte urâte asupra activității ramurii tracțiune din SNTFC,,CFR Călători,,SA, dar și cu efect de spargere a unuia din cele mai puternice sindicate de la SNTFC,,CFR Călători,,SA, respectiv a SDLBC din FSTFR, sindicat al mecanicilor de locomotive din Depoul de Locomotive București Călători care îl avea angajat pe Președintele SDLBC-Maxim Rodrigo Gabriel care era plătit doar de acest sindicat pentru că de la SNTFC,,CFR Călători,,SA nu mai era plătit deoarece își suspendase activitatea pe perioada cât desfășoară numai activități sindicale pentru SDLBC , FSTFR și ANSF. Și mă refer la faptul că fostul Director Tracțiune al SNTFC,,CFR Călători,,SA- Teodor Gavriș știind că FSTFR are în sindicate majoritatea mecanicilor de locomotivă și automotor de călători din România și majoritatea mecanicilor instructori de școala personalului ( de instruire teoretică ) a dat un ordin prin care dispunea înlocuirea de la școala personalului a tuturor mecanicilor instructori de școala personalului care sunt în conducerile sindicatelor și astfel unii au renunțat să mai fie mecanici instructori de școala personalului și alții au renunțat să mai fie în conducerile sindicatelor și , mai mult, fostul Director Tracțiune a facilitat constituirea altui sindicat în Depoul B.C. și în consecință spargerea SDLBC. Ne punem acum întrebarea : SDLBC și FSTFR sau Președintele Maxim Rodrigo Gabriel îl deranja pe fostul Director Tracțiune – Gavriș Teodor în activitatea pentru care a fost acuzat de DNA și din această cauză vroia să scape de SDLBC și FSTFR sau de Maxim Rodrigo Gabriel ?
    Pentru o informare corectă SDLBC s-a unit prin fuziune cu alte 13 sindicate și în prezent s-a constituit astfel Sindicatul pentru Unitatea Salariaților CFR Călători (SUS CFR Călători) al cărui Președinte este Maxim Rodrigo Gabriel și care are în present circa 2000 de membrii de sindicat.

  23. Citesc cu uimire despre doi buni ceferiști , respectiv despre un director de SRTFC și un alt director al aceluiași SRTFC , care în competie fiind pentru funcția cea mai mare de la nivelul SRTFC-ului , cel ce conduce folosește diverse constrângeri asupra celuilalt concurent pentru a păstra funcția cea mai mare de la nivelul SRTFC-ului . Și să nu uităm că FSTFR a tot vorbit de faptul că este necesară o competiție corectă în interiorul SNTFC,,CFR Călători,,SA între toți salariații acestei societăți pentru ca SNTFC,,CFR Călători,,SA să poată fi puternic într-o competeție cu ceilalți operatori de transport feroviar de călători privati , competitie în care SNTFC,,CFR Călători,,SA ar trebui să-și folosească cei mai buni profesioniști pe care îi are (care să poată fi stabiliti fără constrângerea unora pentru a ieși altul cel mai bun, pentru că dacă s-ar fi luptat corect odată ar fi ieșit primul unul , altădată ar fi ieșit primul celălalt sau în orice caz competiția ar trebui să-și spună cuvântul ) și care chiar dacă sunt cei mai buni profesioniști să nu fie implicați nici în alte fapte de anticorupție pentru că am mai avut cu puțin timp în urmă un alt Director în Ramura Tracțiune ce este un foarte bun profesionist dar care a fost reținut pentru a fi cercetat de unele fapte considerate ca putând fi de anticorupție.
    Este bine de știut pentru toți cetățenii României că procurorii cu sprijinul de specialitate din partea Serviciului Român de Informații pot elimina diverse constrângeri ale unor persoane asupra altor persoane .
    ,, În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații. ,, . Citiți mai mult pe :
    http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0CD4QFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.ziuaconstanta.ro%2Fdiverse%2Fstiri-calde%2Fdna-gheorghe-radulescu-director-in-cadrul-regionalei-cfr-brasov-retinut-pentru-santaj-530112.html&ei=t_zJVO3BHsj3UNing-AP&usg=AFQjCNFZLtMzU4F24XrdnKqH62a7NcdldA&bvm=bv.84607526,d.d24

  24. Ceferiștii felicită ,,baietii destepti,, care văd oportunitatile .
    Ceferiștii cer însă ,,băieților deștepți,, să nu se atingă de Spitalele CFR .

  25. Din anul 1998, de cand CFR-ul s-a rupt in o mie si una de societati, toata lumea doreste sa se infrupte din fructul numit CFR. Foarte multi au si vad o oportunitate in locatile CFR. Asa zisi privati de dupa 2000, doresc infrastructura(linile), altii depourile, altii spitalele CFR, si unii si altii personal gata pregatit si calificat. Toti doresc ceva din CFR, dar daca se poate sa vina gratuit sau la un pret foarte mic, deoarece nu-I asa, este un bun al statului si acest bun se poate lua oricum. Cei al statului nu are nicio valoare ptr. stat, dar pentru privati ar avea o valoare inestimabila. Dupa parerea mea, nu valoreaza cladirile cat valoreaza pamantul de sub ele, tinand cont ca toate aceste cladiri erau odata in afara oraselor, sau cel putin la periferie, iar acum datorita dezvoltarii oraselor pe orizontala, au ajuns chiar in buricul targului, de-acolo si valoarea lor ridicata in ziua de azi. Dar de ce sa profite statul, cand sunt destui baieti destepti care vad oportunitatile. O relatie aici, una dincolo si gata afacerea.
    Jos mana de pe bunurile CFR. Domnilor desteptarea, ca altfel ramanem si fara societati si fara locuri de munca. Daca credeti ca suntem prea mici ptr. o astfel de lupta, eu va spun ca pic cu pic, umple galeata.
    Parerea mea conteaza.