Monthly Archives: noiembrie 2012

Raspuns la Petitia Sindicatelor afiliate la FSTFR privind reducerea Pachetului minim Social pe anul 2013

Atasat va prezentam raspunsul la Petitia inaintata de  Sindicatele afiliate la FSTFR catre SNTFC CFR Calatori SA, privind reducerea Pachetului minim Social pe anul 2013. Descarca aici raspunsul petitiei…

In urma analizarii de catre dv. a raspunsului primit, asteptam punctul de vedere si comentarii pana in data de 02.12.2012 cand FSTFR va inainta catre MTI si SNTFC CFR Calatori SA un material cu punctul sau de vedere, tinandu-se cont totodata si de comentariile dv. la intocmirea acestui material.

AVIZ CONDITII SPECIALE…

In urma determinarilor pe conditii speciale la functiile de mecanic de locomotiva, mecanic ajutor de locomotiva si mecanic instructor care au avut loc anul acesta, Inspectia Muncii – Directia Control si Securitate in Munca din cadrul Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a inaintat SNTFC CFR Calatori Hotararea privind mentinerea Avizului de incadrare in conditii speciale de munca la functiile mentionate mai sus (vezi aici avizul de incadrare in conditii speciale de munca).

Raspuns MTI la actele inaintate de catre FSTFR si sindicatele afiliate FSTFR cu privire la HG 74/2012

In urma memoriilor și actelor inaintate de catre FSTFR si sindicatelor afiliate la FSTFR cu privire la HG 74/2012, MTI a inaintat raspuns  pentru FSTFR (vezi aici… ) si raspuns pentru sindicatele afiliate FSTFR (vezi aici…).

CONCLUZII PE HG 74/2012

Informare pe scurt cu privire la HG 74/2012 și a HG de modificare a HG 74/2012