Masuri luate de MTI si Guvernul Romaniei prin care se iau nejustificat ultimile drepturi ale CFR-istilor inca de la inceputul anului 2013 …

Asa cum am aratat anterior, dupa declaratiile privind reorganizarea aparatul central al ministerului si a companiilor din subordine, de privatizare a Companiilor de la calea ferata, in special CFR Calatori si partial CFR Marfa, nu vor scapa de aceasta reorganizare nici spitalele CFR.

Ministrului Transporturilor dl. Relu Fenechiu s-a hotarat sa de-a spitalele CFR de la MTI desi acestea nu deranja acest minister cu nimic, ci din contra erau folosite pentru pastrarea sanatatii CFR-istilor. Astfel s-a mai luat un drept al acestor salariati de la CFR reamintind totodata ca tot nejustificat in anul 2012 s-au luat autorizatiile si 3/4 din permisele membrilor de familie si pensionarilor CFR. Precizam ca toate aceste permise aduceau venituri societatii CFR Calatori si asigurau transportul pe calea ferata a salariatilor CFR la si dela serviciu, transport care nu costa nimic in plus pe MTI si Guvernul Romaniei. Din ziarul CERTITUDINEA va vom prezenta doua articole care arata pe larg situatia acestor unitati medicale din reteaua CFR, respectiv un comentariu preluat de pe site-ul FSTFR la unul din aticolele respective.

Citeste mai departe articol Certitudinea aici… si  aici… (asculta Imnul Romaniei)

SHARE