STATUTUL A FOST APROBAT DE MINISTERUL TRANSPORTURILOR

Astăzi 23 martie 2017 la Ministerul Transporturilor a fost întâlnirea pentru discutarea proiectului de lege privind Statutul Personalului Feroviar/ acesta a fost aprobat în forma propusă de Senat si transmisă mai departe către Guvern și Comisia pentru Transporturi a Camerei Deputaților. La această întâlnire a participat și ministru secretar de stat domnul Dragoş TITEA împreună cu reprezentanții federațiilor sindicale feroviare și ai metroului.

Atașat este forma aprobată  a Statutului-personalului-feroviar-cu-amendamente

 

8 responses to “STATUTUL A FOST APROBAT DE MINISTERUL TRANSPORTURILOR

 1. Sindicatul SUS CFR Calatori Filiala Sindicala Teritoriala Ploiesti prin Presedinte Manolescu Paul ,va transmite Sarbatori cu bine ,sa fiti sanatosi dragi CFR-isti.

 2. Podina Cristian

  această formă a statutului a fost aprobată de ministerul transporturilor ?

 3. Torgie Petre

  Mă bucur nespus pt foştii colegi care duc o viață f aspră am fost alături de ei şi sunt în sfârşit pot respira uşurați numai să aprobe guvernul în rest numai bine

 4. Nu știu pentru ce să vă mulțumesc mai întâi, pentru curajul vostru, pentru neascultarea voastră atunci când viața s-a cerut supunerea , pentru mine rămâneți Eroii ce au schimbat legile lor și mentalitatea mea, Dumnezeu lucrează prin oameni de nădejde.MULTUMESC!

 5. Mircea Ormenisan

  datorita acestor bravi colegi au inteles cineva ca avem niste drepturi . trebuia sa fim uniti cu ei dar asa a trebuit sa asteptam o zi pina ne expira ccm, stima si respect pt ei

 6. Podina Cristian

  bravo și mulțumim celor care au protestat