STATUTUL PERSONALULUI FEROVIAR SE AFLĂ LA COMISII ÎN CAMERA DEPUTAŢILOR

Statutul în 22.12.2016 a fost adoptat de Senat, în 01.02.2017 a avut prezentare în Biroul Permanent al Camerei Deputaților și apoi trimis la Comisii unde în 14.02.2017 a fost termen depunere amendamente și în 23.02.2017 termen depunere raport etc.
Mai mult pe :
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=16101

8 responses to “STATUTUL PERSONALULUI FEROVIAR SE AFLĂ LA COMISII ÎN CAMERA DEPUTAŢILOR

 1. brasoveanu

  Ne dam demisia din sindicate si oprim roata , daca isi bat joc de noi !

  • Maxim Rodrigo Gabriel

   Domnule Brasoveanu cred că sunteți dezinformat
   SUS CFR CĂLĂTORI, FSTFR și CSN MERIDIAN au promovat Statutul Personalului Feroviar sI acesta a ajuns în Parlament.
   Faptul că o comisie a dat aviz nefavorabil și ca ceferiștiî stau la televizor când văd ca Parlamentarii se joacă cu ceferiștiî sunt de vină numai ceferiștiI …

   • Mircea beldian

    Domnule Rodrigo…asteptam un gest de la Federatii…si nu vom sta cu beatele in san..
    Nu am vazut inca nici o reactie din partea sindicatelor care ne asigurau ca totul va fi ok…

 2. Facebucul vuieste de tapa pesedista cu statutul, un comentariu al lu’unu Leonidas Leonidas care-l il intreaba pe unu Petrache cveva, domnule Presedinte Maxim multi stim ca vati zbatut cu Popescu (am vazut so poze pe undeva), va rog sa ne spuneti daca e adevarat ce zice individu! e adevarat ca ca ati stabilit ceva si a iesit altceva? La intilnire au participat si ceilalti nominalizati? care e adevarul? UITATI COMENTARIUL : Ce ziceti domnule Petrache? De unul singur si fara sa intrebati pe nimeni ati solicitat RESPINGEREA primei variante de statut, cu regim de urgenta si avizata de guvern…! Cu toate ca doar cu 2 saptamani inainte cu ajutorul celor de la CSN Meridian, participand si secretarul general al aliantei din care faceti parte alaturi de cel de la FMCV si Liderul Maxim Rodrigo…se convenise continuarea „in regim de urgenta” a primei variante….v-ati dus si ati anulat „intelegerea”…. solicitand NUMAI varianta dv-stra…care tocmai a primit al doilea „bobarnac” , dupa cel tras de liberala Campeanu..ce ziceti? Mai avem sanse?… Sau mai bine stateati in banca dv-stra ? Ce credeti…vor mai urma si alte „bobarnace” si se va „alege praful” definitiv? Cum stati moral…? Va mai prieste somnul…domnule specialist…dv-stra sau altor experti/specialisti care v-au incurajat? Va intrab(am) ca daca e asa inseamna ca ne-au copto cu buna stiinta…barem sa nu ne mai facem iluzii.

  • Maxim Rodrigo Gabriel

   DOREL Știu doar ca domnul Petrache relata pe site-ul ELCATEL că la a doua comisie din Senat a fost singurul de la sindicate și că atunci era bucuros că s-a aprobat varianta înaintată de Petrache, Mare Grigore, Istrate și Rodrigo si nu varianta înaintată de Vochitoiu și Rodrigo…

 3. Nu stiu ,dar Comisia Juridica si imunitati a dat aviz Negativ.

 4. Tănase Anghel

  De ce avizul comisiei de disciplină și imunități este negativ ? Acesta este doar consultativ sau este obligatoriu? Așa ne sprijină PSD-ul sau nu se vrea adoptarea acestui statut.

 5. Podina Cristian

  Statutul a fost în Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale în 15 feb 2017 ,știți ce aviz sa primit ?