”Reparațiile locomotivelor doar pe hârtie nu vor mai fi acceptate”

EXCLUSIV. La 1 octombrie se va declanșa cea mai puternică grevă din istoria CFR | Nu se mai urcă în locomotivele care iau foc!

 Cititi: http://m.libertatea.ro/stiri/economie-bani/la-1-octombrie-se-va-declansa-cea-mai-puternica-greva-din-istoria-cfr-conductorii-nu-vor-mai-urca-locomotivele-care-iau-foc-1518663

”Situația materialului rulant din țara noastră este dezastruoasă și pune în pericol siguranța călătorilor. Noi am anunțat din timp, ca să nu se spună că suntem rău intenționați, că de la data de 1 octombrie nici un conductor nu va mai porni trenul de pe loc dacă locomotiva nu va fi standard din punct de vedere tehnic. Reparațiile pe hârtie nu vor mai fi acceptate. Va fi cea mai puternică grevă tehnică din istoria CFR, mai puternică decât o grevă generală”, ne-a declarat Rodrigo Maxim, liderul Federației Sindicatelor Transportatorilor Feroviari (FSTFR). El a explicat că singura societate care repară locomotive, SCRL Brașov, a intrat în insolvență în 2015 după ce a fost ruptă de CFR Călători. ”Noi am cerut revenirea acestei societăți la CFR, dar autoritățile au refuzat, cerând în instanță un plan de insolvență de trei ani. Dar CFR Călători nu va rezista trei ani fără locomotive”, ne-a mai spus liderul FSTFR.

Vedeti aici ACTUL intocmit  de ANSF către MT…

31 responses to “”Reparațiile locomotivelor doar pe hârtie nu vor mai fi acceptate”