A.N.S.F. A SĂRBĂTORIT ZIUA CEFERISTULUI PRINTR-UN MITING DE PROTEST!

Conducerea Alianței Naționale Sindicale Feroviare mulțumește tuturor salariaților CFR-iști care și-au facut timp pentru a participa la sărbătorirea Zilei Ceferistului și la mitingul de protest din data de 22.04.2016 și de a fi împreună. Așa după cum am anunțat mai înainte, sindicaliştii de la Alianţa Naţională Sindicală Feroviară (ANSF), Confederaţia Sindicală Naţională MERIDIAN, Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România(FSTFR), Federaţia Naţională Sindicală din Infrastructura Feroviară(FNSIF) şi Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR au participat, vineri, la un miting de protest, între orele 10:00 – 13:00, în cadrul căruia organizaţiile lucrătorilor feroviari îşi exprimă nemulţumirea faţă de situaţia în care se află sistemul feroviar, nemulțumirea față de condițiile de muncă, respectiv pentru urgentarea promovării propunerii legislative privind STATUTUL PERSONALULUI FEROVIAR se ce află înregistrat la Senatul României.

Totodată conducerea Alianței Naționale Sindicale Feroviare mulțumește domnului Director General al SNTFC CFR Călători SA, Iosif SZENTEȘ pentru participarea sa în mijlocul salariaților protestatari la sărbătorirea Zilei Ceferistului (unde a fost primit cu aplauze), astfel dând dovadă de responsabilitate față de instituția și salariații pe care îi reprezintă, unde a declarat că: “sunt deschis dialogului, iau în serios ideea de echipă și ideea de performanță în management. Am început anul 2016 cu majorări salariale de 10% și acordarea tichetelor de masă. Încerc să identific cât mai multe din problemele și nevoile cu care ne confruntăm și îmi doresc ca împreună să le găsim rezolvare. Voi sta alături de toți cei care împărtășesc aceleaşi valori ale corectitudinii și mulțumesc fiecărui ceferist onest care vine de aceeași parte a locomotivei cu care va trebui să ducem mai departe trenul numit “CFR”…

Cu ocazia Zilei Ceferistului și a Sf. Gheorghe, pentru toți cei ce au prenumele Gheorghe sau de flori (Duminica Floriilor), vă urăm un sincer: LA MULȚI ANI!

20 responses to “A.N.S.F. A SĂRBĂTORIT ZIUA CEFERISTULUI PRINTR-UN MITING DE PROTEST!