Discutii pe noile organigrame efectuate dupa punerea in aplicare ale acestora

In data de 04.09.2012 ora 13.00, la sediul SNTFC CFR Calatori SA a avut loc o intalnire intre reprezentantii federatiilor sindicale si Directorul General al SNTFC CFR Calatori SA dl. Stefan Roseanu, avand ca tema pezentarea si discutarea despre noua structura organizatorica a SNTFC CFR Calatori SA.

Din partea FSTFR a participat dl. presedinte Maxim Rodrigo-Gabriel, secretarul general dl. Marinescu Stefan si vicepresedintele FSTFR dl. Liviu Grab. Au mai participat din partea ramurii T si reprezentantii FMLR.

In urma celor prezentate de dl. Director General al SNTFC CFR Calatori SA Stefan Roseanu, am aflat ca organigramele s-au pus in aplicare incepand cu data de 28.08.2012, ni s-au precizat numele directorilor de pe fiecare functie din organigrama si totodata s-a vorbit despre un nou ROF al SNTFC CFR Calatori SA, precizandu-se ca acesta va reglementa relatiile functionale.

Din discutiile purtate cu Directorul General al SNTFC CFR Calatori SA si din organigrame, a rezultat ca depourile de locomotive, depourile de automotoare si reviziile de vagoane vor apartine direct de SNTFC CFR Calatori SA.

Ulterior vom reveni cu amanunte…

SHARE