COMUNICAT DE PRESA 12.10.2015

Astăzi 12 octombrie 2015 în urma întâlnirii conducerilor federațiilor sindicale din transporturile feroviare, s-a emis un comunicat de presă comun prin care anunță că în data de 09 octombrie 2015 organizațiile sindicale reprezentative din domeniul feroviar, au depus la ITM București solicitarea privind concilierea conflictului de muncă declanșat la cele trei unități feroviare … VEZI AICI COMUNICAT DE PRESA

SHARE

14 Responses

  1. ,,Guvernul a aprobat, pe 28 iulie, prima rectificare bugetară pe anul în curs, în forma propusă de Ministerul de Finanțe. Executivul a luat în calcul o creștere economică de 3,3% anul acesta, în creștere de la 2,5%, cât se estima la elaborarea bugetului de stat pe anul 2015, potrivit proiectului de rectificare bugetară postat pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, citat de agerpres.ro. ,, .
    ,, Liderii PSD, UNPR și ALDE s-au întâlnit, în secret, la Vila Lac pentru a pune la punct planul rectificării bugetare ce va fi aprobat, vineri 23 septembrie 2015, într-o şedinţă specială de Guvern. Sănătatea, agricultura şi autorităţile locale sunt marii cîştigători, până în acest moment, ai celei de a doua rectificări bugetare din acest an, potrivit Realitatea TV. Cert este că datele aferente lunii septembrie arată că bugetul se află pe excedent, fiind colectate cu 6,5 miliarde de de lei mai mult decât era estimat inițial. ,, .
    Citeste mai mult pe :
    http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBwQqQIwAGoVChMI-ame5JbUyAIVpg9yCh0JpgiO&url=http%3A%2F%2Fwww.realitatea.net%2Fcoalitia-edin-a-secreta-pe-tema-rectificarii-bugetare_1814421.html&usg=AFQjCNF3tuotcVJTkByhGXZITMCtticVoQ&bvm=bv.105454873,d.bGQ

  2. De cand trenurile de calatori din Romania circula dupa proceduri,ex.PO-04 etc. si mecanicii de locomotive sunt instruiti conform Plan cadru,specific,modul,procedura ne uitam inaintea trenurilor in gari si parca nu mai vin.Cind totul era sigur si toti CFR-isti stiau ce au de facut trenurile mergeau ceas livret fara sa aplice procedurile lui Caras.

  3. Sunt nitel nelamurit! Vad ca semneaza comunicatul si tov.Buhac de la vagoane…e corect?
    Intreb pentru ca am auzit ca e prieten bun cu tov.Mantescu alaturi de care a semnat acordul de la Marfa , marele lider al mecanicilor de la marfa care pentru “fonctie si masina” a semnat iute acordul fiind amnezic la rostul lui ca lider de federatie !
    Poate trebuia sa-i urmeze exemplul lui tov.Mantescu si sa se abtina de la “autografe”, nu de alta dar se fac de “cacao” si ceilalti semnatari ai comunicatului!
    Daca n-a semnat (el sau vre-un inlocuitor vagonar) la MARFA alaturi de tov.Mantescu …imi cer scuze anticipat! Dar asa se aude in teritoriu!

  4. ,, Taficul feroviar este dat peste cap, vineri la pranz, in Gara de Nord din Bucuresti. Sute de oameni asteapta in gara, pentru ca trenurile au intarzieri de pana la o ora.

    Potrivit Adevarul, trenurile nu pot pleca si nu pot ajunge in Gara de Nord din Capitala.
    Anunturile cu zeci de minute intarzieri ale trenurilor ce trebuiau sa ajunga la destinatie au inceput sa se auda in Gara de Nord in jurul orei 12:00.

    Calatorii spun ca au fost informati ca haosul s-ar fi creat din pricina unor defectiuni aparute la soft-uri. ,, .
    Citiți mai mult pe :
    http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&cad=rja&uact=8&ved=0CFAQFjAIahUKEwjRjsaeyL3IAhUmw3IKHfXjBkw&url=http%3A%2F%2Fwww.ziare.com%2Fstiri%2Fcfr%2Fhaos-in-gara-de-nord-nu-mai-pleaca-si-nu-mai-vine-niciun-tren-1386680&usg=AFQjCNHBx0pZ0-Xk3trO65yCKYy_DR-5xQ&bvm=bv.104819420,d.bGQ

  5. ,, La ora actuală, la intrare în Bucureşti Nord, se asigură circulaţia trenurilor fie prin procedura cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate, fie pe bază de ordin de circulaţie.
    Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest deranjament, şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse au ca principal scop derularea circulaţiei în condiţii de siguranţă. ,, .
    Citiți mai mult pe :
    http://www.cfrcalatori.ro/presa/Deranjament-electric-in-Gara-de-Nord-Bucuresti-/-intarzieri-trenuri-56/s-1/p-2