Monthly Archives: ianuarie 2015

CONCURENŢA dintre SNTFC CFR Călători SA şi operatorii privaţi de transport feroviar de călători este corectă?

Operatorii de transport feroviar de călători privaţi nu-și publică BVC-ul anual deși ar trebui să fie și ei obligați să-l publice pentru că ponderea veniturilor lor anuale din compensație (subvenție) este mai mare decât ponderea veniturilor anuale din compensație (subvenție) de la SNTFC ,,CFR Călători,, SA .
Ceferiștii observă ușor că ori trenurile de călători ale operatorilor de transport feroviar de călători privaţi nu sunt toate corect definite ca rang de tren, ori trenurile de călători ale SNTFC ,,CFR Călători,, SA nu sunt toate corect definite ca rang de tren și ne referim la un exemplu posibil prin care un tren care la SNTFC ,,CFR Călători,, SA este clasificat interegio și este cu tarif mai mare, la operatorul de transport feroviar de călători privat poate fi clasificat ca tren regio cu tarif mai mic, exemplu din care se poate reține că acel călător cu trenul alege cum este și normal trenul cu tarif mai mic și cu aceleași opriri și același timp de mers ca și trenul interegio. Oare aceasta este o concurenţă corectă atâta timp cât este admisă de Ministerul Transporturilor şi Guvernul României?

FSTFR ESTE SOLIDARĂ CU ANGAJAŢII SPITALULUI CF 2

Prin adresa înaintată către USSCFR – Sindicatul Sanitas din Spitalul CF 2 Bucureşti, FSTFR este solidară cu sindicatul şi angajaţii spitalului CF 2 … vezi aici.

Citeşte aici mai multe detalii… http://www.certitudinea.ro/articole/dezvaluiri/view/ordin-sri-vrem-20-000-de-metri-patrati-de-la-spitalul-cf-2